Grasrotandelen 2016 ga kjærkomne kroner til drift av klubben

Postet av Rauma Golfklubb den 13. Jan 2017

Rauma Golfklubb mottok ca. 25.000 kroner i 2016 fra i alt 72 grasrotgivere. Det er et fint tilskudd til

klubbkassa. Den golfklubben i Norge som mottok mest grasrotkroner i fjor, var Østmarka GK som mottok mer enn 145.000 kroner. Golfklubben med flest grasrotgivere var Moss & Rygge GK med 255 givere.

Les mer om saken her.

  • Vil du støtte klubben ved å bli grasrotgiver, eller kjenner du noen som kan tenke seg å støtte klubben, så husk at det ikke koster noe.
  • Grasrotandelen lar deg bestemme hvem som skal få noe av Norsk Tippings overskudd.
  • Du kan selv bestemme hvilket lag som får 5 prosent av din spillerinnsats.


Årsmøteprotokollen 12.12.2016

Postet av Rauma Golfklubb den 10. Jan 2017

Billig å være medlem i Rauma Golfklubb.

Årsmøtet vedtok som tidligere omtalt å redusere kontingenten til kr. 750 for voksne, og kr. 500 for barn. Les mer om de nye kontingentsatsene og satsene for greenfee/spillerett for 2017 i sak 7.


Årsmøteprotokollen fra 12.12.2016.

Les også denne artikkelen om de nye satsene.





Team Bispen er allerede i gang

Postet av Rauma Golfklubb den 4. Jan 2017

Nyttårsrakettene er snaut kalde før Team Bispen er i gang med sitt første planleggingsmøte for sesongen. Det er mye som skal forberedes før sesongstart. Ikke minst skal maskiner og utstyr ha ettersyn og gjøres klar til sesongstart med ladde batterier – akkurat slik som gutta som utgjør Team Bispen.

De fleste uteoppgavene i golfanlegget er avhengig av utviklingen av vær og temperatur, men uansett skal det bestilles frø og gjødsel og mye annet som bør være i hus til utearbeidene begynner.

Årsmøtet vedtok en forbedret dugnadsløsning for medlemmene og vi er spent på hvordan nyordningen vil virke i praksis, sier teamleder Reidar Reistad. Han kan imidlertid love at alle medlemmer skal få tilbud om meningsfylte dugnadsoppgaver for å fylle times-kvoten sin.

I år som i fjor, vil det bli faste klippegjenger for fairway-klipping pr. hull. Kanskje vil det bli en egen gjeng som har ansvaret for drivingrange og ballplukking, kanskje også noen faste medlemmer som spesialiserer seg på bunker-vedlikehold.

Vi gleder oss over at det går mot vår og en ny golfsesong. Da er det godt å vite at Team Bispen allerede er i gang.



Heder og ære til klubbmesterne

Postet av Rauma Golfklubb den 4. Jan 2017

To flotte plaketter med navnene til klubbmesterne fra 1999 til 2016 er nå hengt opp i klubbhuset. Gunnar Gridset har drevet det rene detektivarbeidet for at alle klubbmesterne skulle få sin fortjente oppmerksomhet på klubbhusveggen. Alle gamle vandrepokaler, pokaler og andre oppmerksomhetspremier er nå satt på historisk lager.

Alle våre ivrige medlemmer med nyttårsforsetter om å bli klubbmester i 2017 må se å komme i gang med treningen. Takk til Gunnar for jobben.