Åndalsnes avis for 10 år siden - skylder idretten i Rauma 3 millioner

Postet av Rauma Golfklubb den 31. Mar 2017

Den observante leser av gårsdagens Åndalsnes avis fikk kanskje med seg en liten notis under overskriften "For 10 år siden" om kommunens "moralske" plikt til å dekke 1/3 av prosjektkostnaden ved bygging av idrettsanlegg.

Etter det vi kjenner til har de 5 prosjektene i Rauma som i 2008 var i posisjon til få disse midlene, ikke fått denne omtalte, og etter manges mening, rettmessige støtten fra kommunen.

Det hører med til historien at alle spillemiddelprosjekt i Rauma i perioden 1971 - 2007 fikk kommunal støtte tilsvarende 1/3 av prosjektkostnadene. Men i 2007/2008 ble altså ordningen "satt på vent", noe som rammet i alle fall fem spillemiddelprosjekter i kommunen, deriblant Rauma Golfklubb sin utvidelse av golfbanen som sto ferdig 2007, jf. link til artikkel fra 2008 nedenfor.

Kanskje er dette en sak som Rauma Idrettsråd igjen kan sette på sakskartet?

Se også: Viktig vedtak i Rauma Idrettsråd (2008)


Åndalsnes avis 30.03.2017



Driving-Range er nå åpnet for sesongen

Postet av Rauma Golfklubb den 28. Mar 2017

Kilde: Info fra Team Bispen på klubbens Facebooksider pr. 27.03.2017.



Faktura for kontingent, spillerett m.m. 2017

Postet av Rauma Golfklubb den 28. Mar 2017

I disse dager har de fleste av klubbens medlemmer mottatt faktura for 2017. Nytt av året er at alle betaler en kontingent på kr. 750. Så kan man velge å betale spillerett for hele sesongen eller betale greenfee hver gang man spiller. I tillegg er det lagt opp til en en premiering av dugnad fra første utførte dugnadstime.

Her ser informasjon som fulgte utsendt faktura.

Medlemskontingenten for 2017 kraftig redusert.


Ønsker du faktura oppdelt

Hvis du ønsker å dele opp beløpet på tilsendte faktura på kontingent og greenfee, ordner vi det. Gi oss beskjed på epost til post@raumagolf.no eller sms til 90644821, om hvor mange oppdelinger du ønsker. Vi krediterer da den tilsendte fakturaen, og vi sender deg nye fakturaer på oppdelte beløp, og forskjellige forfallsdatoer. Det kommer et tilleggsgebyr på kr 45,- pr. ny faktura.




Snart blir golfreglene enklere: Her er endringene som vil påvirke deg mest!

Postet av Rauma Golfklubb den 2. Mar 2017

USGA og R&A foreslår en modernisering av regelboken, som skal gjøre spillet både enklere og raskere. Her er noen av de viktigste forslagene. NGF er positive til endringene.

Les mer i Norsk Golf.



Prosjekt Tilhørighet - kjøp sesongkort på Aker Stadion og støtt Rauma Golfklubb

Postet av Rauma Golfklubb den 1. Mar 2017

Prosjekt Tilhørighet

Siden 2006 har det blitt utdelt 100 millioner kroner til Prosjekt Tilhørighet! En fantastisk gave fra TRG til hele regionen i over 10 år. Slik fungerer prosjektet.

Når noen kjøper sesongkort på Aker Stadion, gir TRG bortimot tilsvarende sum til den

organisasjonen / laget / foreningen de velger. Summen blir bestemt av hvor ofte du kommer på kamp, men minimum 80% (minus mva.) av verdien på sesongkortet blir tildelt.

Det er to utbetalinger hvert år i Prosjekt Tilhørighet. 1. utbetaling i mai / juni er basert på antall privatpersoner og bedrifter som har knyttet sine sesongkort til din organisasjon. 75% av verdien på sesongkortene blir utbetalt da.

Den andre utbetalingen en måneds tid etter sesongslutt er basert på hvor mye sesongkortene er brukt. I tillegg kommer de resterende 5% som henger igjen etter 1. utbetaling. Er kortet brukt på 11 kamper gir det full utbetaling. Er kortet brukt på 10 kamper blir utbetalingen større enn om kortet er brukt på 9 kamper, osv. Støtten fra bedrifter og privatpersoner som har knyttet sitt sesongkort til din organisasjon etter første utbetaling fant sted er også med på nummer to.

Vårt mål er at så mange som mulig kjøper sesongkort på Aker Stadion, det kommer både MFK og frivilligheten i regionen vår til gode.

Informasjonsvideo om Prosjekt Tilhørighet.

Les mer her.


Hilsen fra Ole Gunnar, Mark og Erling
En hilsen fra Ole Gunnar, Mark og Erling
Alle som er involvert i MFK på en eller annen måte setter stor pris på det arbeidet som legges ned i Prosjekt Tilhørighet. Tre av de som virkelig anerkjenner dette er Ole Gunnar, Mark og Erling. De ville gjerne sende en liten hilsen til dere på veg inn i en travel tid for prosjektet

Det er nå det begynner. Laget drar på treningsleir førstkommende torsdag, mediedekningen øker, folket våkner gradvis og sesongkortsalget øker jevnt og trutt i tiden som kommer. Vær klar til å vippe de som sitter på gjerdet i riktig retning. Det er nå dere skal iverksette den planen dere har lagt for å få så mange som mulig til å støtte dere.