Lørdag 1. juli feirer klubben 20 år

Postet av Rauma Golfklubb den 27. Jun 2017

Rauma Golfklubb fyller 20 år og feiringen er lagt til lørdag 1. juli med aktiviteter i golfanlegget fra morgen til kveld.

Klubbens store jubileumsturnering starter kl. 11.00. Vi inviterer selvsagt naboklubbene våre til denne turneringen. Det er foreløpig satt en begrensning på max. 72 spillere. Påmelding i Golfbox. Siste påmeldingsfrist er torsdag 29. juni kl. 18.00.

Gjestespillere og medlemmer av Rauma Golfklubb uten spillerett (greenfee-spiller) betaler kr. 550 for turnering og middag. Medlemmer med spillerett (betalt sesong-greenfee) betaler kr. 400. Dette er en hyggelig pris for en fin jubileumsopplevelse.

Samtidig med turneringsstart vil vi ha åpent hus i golfanlegget. Tips venner og kjente om mange aktiviteter i og ved klubbhuset den dagen.

Umiddelbart etter turneringen blir det middag, taler, premieutdeling, kaffe og kaker. Det bli bar med salg av mineralvann, øl og vin. Det blir et tett program, men der hygge, kos og sosialt samvær er prioritert.

Det vil bli invitert en del prominente gjester til å kaste glans over arrangementet.

Sett av lørdag 1. juli og bli med på feiringen av Rauma Golfklubb 20 år.

Program 01.07.2017

Annonse Åndalsnes avis 29.06.2017

Se bilder fra 1997 og til litt ut på 2000-tallet.


Bildet som er tatt i år 2000 i forbindelse med den første sloperating av banen, viser de fem som tok initiativ til å stifte Rauma Golfklubb 03.07.1997, og til å etablere en 6 hulls golfbane på Setnesmoa. Banen ble etterhvert utvidet til 9 hull og utvidelsen var ferdig i 2007, altså for nøyaktig 10 år siden. Elling Thokle var klubbens første formann/leder.

Fra venstre: Jan Skorge, Elling Thokle, Panya Thimamontri, Bjarne Helde og Kåre Straume.



Vellykket West Open med 30 deltakere

Postet av Rauma Golfklubb den 13. Jun 2017

Det ble en flott turnering lørdag 10. juni med tilsammen 30 deltakere, selv om det regnet Harry Westgårdnesten hele tiden.

Spesielt imponerende var det å registrere at Arna Istad, vår eldste aktive deltaker i nesten alle turneringer, også deltok denne gangen til tross for regnværet.

Etter selve turneringen ble det servert velsmakende grillmat v/ Kåre, og noe godt å drikke v/ kjøkkengjengen Lillian, Ellen og Målfrid. Kaffe og kaker ble det også servert.

En stor takk til West Investment v/Lillian og Harry Westgård som sponset turneringen, premiering og maten. En viktig og trofast sponsor som har støttet Rauma Golfklubb gjennom mange år.

Resultatet fra turneringen:

Klassevinner elite: Svein Åge EndrerudAda Istad
Klassevinner herrer: Reidar Reistad
Klassevinner herrer 2: Jan Berg
Klassevinner damer: Arna Stennes
Klassevinner VTG: Ove Killi


Se flere bilder her.


Kos på terrassen etter turneringen




West Open 2017

Postet av Rauma Golfklubb den 7. Jun 2017

West.PNG

Til helgen er det klart for en av sesongens store turneringer, West Open. Lørdag 10. juni skjer det.

Les mer info og meld deg på i Golfbox.