Gratis golfkurs oppstart mandag 27. august

Postet av Rauma Golfklubb den 23. Aug 2018

Den praktiske opplæringen vil bli gjennomført av PRO Bjørn Jarle Kleppen som er utdannet golfinstuktør. Teorien vil bli gjennomført av klubbens egne folk.

Nybegynnerkurset er for alle

Husk at det ikke lenger er noe som heter grønt kort. Det er med andre ord ingen prøver eller tester som må bestås før du begynner med golf.

Golf er på mange måter "full pakke". Du får frisk luft, fin trim, det er sosialt og det er utfordrende, men du konkurrerer bare mot deg selv.

Mange tror at man må spille 18 hull når man spiller golf, men i Rauma er det mange som nøyer seg med å spille 9 hull, noe som bare tar 1,5 - 2 timer. Og når man ikke spiller turnering, så spiller man sammen med noen man kjenner hvis man foretrekker det.

Benytt deg av dette unike tilbudet og nøl ikke med å melde deg på, eller få med deg en venn eller venninne.

Les mer.

Velkommen til golfkurs i Rauma Golfklubb! 




IC Open gikk av stabelen lørdag 18.08.2018

Postet av Rauma Golfklubb den 23. Aug 2018

IC Open og årets grillfest ble gjennomført på Moa lørdag 18. august. I alt 23 spillere deltok i turneringen og i alt ca. på 30 grillfesten. Været var varierende, men humøret og forfriskningene servert av grillmester Lars Ramstad og IC open arrangør Svein Berg gjorde spillet til en lek og festen ekstra hyggelig. 

Vi hadde deltakere i 3 klasser med følgende resultat:

Herrer Senior: 1. Øystein Sandnes 2. Odd Sekkeseter 3. Geir Per Kvam

Herrer: 1. Smari Skulason 2. Petter Stette 3. Kjetil Reistad

Damer: 1. Plass Ada Sætrang 2. Rigmor Reistad 3. Anita Strandabø


Odd Sekkeseter stod for dagens kanskje mest imponerende prestasjon med eagle på hull 18. Odd ble da selvfølgelig omdøpt til «Oddy the Eagle» i løpet av kvelden. 

Thomas Malones vant longest drive Herrer, Ada Sætrang closest to pin og Hanne Berg ble premiert for damenes longest drive, samt ”closest to pegg”.

Kvelden ble avsluttet med en morsom puttekonkurranse hvor prestasjonene var av variabel karakter av ulike årsaker. 

Turneringskomitéen takker for deltagelsen!

Se resultatene i Golfbox.

av Petter Stette