Raumacup 2020

Postet av Rauma Golfklubb den 30. Apr 2020

Tirsdag 5. mai kl 17.30 starter vi opp Raumacup 2020. Turneringen spilles ut fra de midlertidige modifiserte reglene i forbindelse med covid-19 utbruddet. Disse reglene er utarbeidet av NGF og henger som oppslag på tavlen ved klubbhuset. Regler for bruk av golfanlegget henger også på samme plass. Vi ber ALLE gjøre seg kjent med disse reglene før de deltar på turneringen og øvrig spill på Rauma golfbane.

Sidsel og Smari skriver ut scorekort til hver turnering. All berøring av sorekort gjøres ved bruk av hansker og socorekortene henges opp på en snor ved klubbhuset. Selv om vi kan tilby scorekort, oppfordrer komiteen alle til å skrive ut egne scorekort hjemme og bruke disse i turneringer med hensyn til mulig smitte. Når runden er ferdig skal markøren godkjenne scorekortet muntlig. Scorekort legges i egen kasse ved klubbhuset. Sidsel og Smari vil legge inn resultater i golfbox. 

Ingen samling før start. Shortgun start kl 17.30. Alle må være klar på sitt hull for start kl 17.30. 

En fra komiteen vil være tilstede utenfor klubbhuset fra kl 17.00-17.20 for eventuelle spørsmål.

Ballplassering på fairway. 

Påmelding via golfbox.no, innen mandager før kl 18.00.

Startliste vil henge på oppslagstavlen og annonseres på golfbox.no

Turneringsavgiften er kr 50,- Betaling skjer via vipps.

Vi oppfordrer ALLE til å holde avstand til hverandre før, under og etter turneringen. Dersom regler for bruk av golfanlegget ikke blir overholdt, kan dette føre til at banen blir stengt! 

Vis respekt for hverandre og samarbeid godt så vi sammen kan spille golf!                                                                                                                Turneringskomitteen 2020

                                                                                                                  Smari, Sidsel og Hanne


0 Kommentar

Flaggturnering 3.mai kl 11.00

Postet av Rauma Golfklubb den 30. Apr 2020

Velkommen til Flaggturnering 3. mai 2020 kl 11.00.

Påmelding i golfbox.no

Startliste henger ved tavla på klubbhuset og annonserer også på golfbox.no

Ingen samling før start. En fra komiteen vil være tilstede utenfor klubbhuset før turnerings start. Informasjon om flaggturneringen se golfbox.no.

Sidsel og Smari skriver ut scorekort til hver turnering. All berøring av sorekort gjøres ved bruk av hansker og socorekortene henges opp på en snor ved klubbhuset. Selv om vi kan tilby scorekort, oppfordrer komiteen alle til å skrive ut egne scorekort hjemme og bruke disse i turneringer med hensyn til mulig smitte. Når runden er ferdig skal markøren godkjenne scorekortet muntlig. Scorekort legges i egen kasse ved klubbhuset.

Ballplassering på fairway.

Turnerings avgift kr 100,- Betaling via vipps.

Scorekort med informasjon om hvor dere avsluttet legges i egen kasse utenfor klubbhuset.

Ingen felles premieutdeling. Vinnere annonseres på hjemmesiden og kontaktes av komiteeleder: Sidsel Odel Farkvam. 1. premie i dame og herreklassen vil være et gavekort på turneringsavgift a 150,- kr

Turneringen spilles forøvrig ut fra de midlertidige modifiserte reglene i forbindelse med covid-19 utbruddet.

Ta gjerne med dere eget flagg i golfbaggen og ta et bilde av dere selv med flagget der dere avslutter :)  Send gjerne bilde til Hanne mob; 98402281 eller hanne.berg@outlook.com.


                                                                                                                    Turneringskomiteen


0 Kommentar

Vi åpner for lukket klubbturnering 3. mai 2020

Postet av Rauma Golfklubb den 30. Apr 2020

Søndag 3. mai kl 11.00 ønsker vi klubbens medlemmer (lukket klubbturnering) velkommen til flaggturnering uten flagg! Dette vil være en «prøve» turnering der vi øver på og prøver ut de midlertidige modifiserte reglene i forbindelse med covid-19 utbruddet. Disse reglene er utarbeidet av NGF og henger som oppslag på tavlen ved klubbhuset. Regler for bruk av golfanlegget henger også på samme plass. Vi ber ALLE gjøre seg kjent med disse reglene før de deltar på turneringen og øvrig spill på Rauma golfbane.

Sidsel og Smari skriver ut scorekort til hver turnering. All berøring av sorekort gjøres ved bruk av hansker og socorekortene henges opp på en snor ved klubbhuset. Selv om vi kan tilby scorekort, oppfordrer komiteen alle til å skrive ut egne scorekort hjemme og bruke disse i turneringer med hensyn til mulig smitte. Når runden er ferdig skal markøren godkjenne scorekortet muntlig. Scorekort legges i egen kasse ved klubbhuset. Sidsel og Smari vil legge inn resultater i golfbox. Betaling skjer via vipps. Hanne vil annonsere vinnere av turneringer på klubbens hjemmeside og facebook side. 

Vi oppfordrer ALLE til å holde avstand til hverandre før, under og etter turneringen. Dersom regler for bruk av golfanlegget ikke blir overholdt, kan dette føre til at banen blir stengt! 

Vis respekt for hverandre og samarbeid godt, så vi sammen kan spille golf!                                                                                                             Turneringskomitteen 2020

                                                                                                               Smari, Sidsel og Hanne


0 Kommentar

Raumacup Vinter 2019/2020

Postet av Rauma Golfklubb den 30. Apr 2020

Siden simulatoren er stengt har vi enda ikke kåret en vinner i RCV. Vi vil avvente med å sette sluttstrek i håp om at simulatoren kan åpne igjen. De som har kjøpt deltakelse i RCV og ikke fått brukt opp rundene sine vil kunne bruke disse innen 30. oktober 2020, dersom det åpnes for spill på simulatoren. 

Her er de foreløpige resultatene:


0 Kommentar

Skriv ut scorekortet før runden

Postet av Rauma Golfklubb den 28. Apr 2020

Om du ønsker å ha med deg en papirutgave av scorekortet ut på runden, kan du skrive det ut selv. Du finner dette ved å klikke på linken i høyremargen, eller ved å klikke på fanen "Banen/gjestespillere", eller du kan klikke på en av linkene nedenfor.  

Vi regner med at det er tilstrekkelig å skrive ut et forenklet scorekort med selve tabellen der du fører scoren.

Dette er særlig aktuelt nå i disse karonatider da greenfee-bua er stengt.

Du kan også velge å skrive ut Scorekort med bilder, banekart, lokale regler mm.  0 Kommentar

Corona nytt/Driving Range

Postet av Rauma Golfklubb den 24. Apr 2020

En litt dårlig nyhet: Regjeringen har bestemt at alle idrettsarrangement er forbudt frem til 15. juni. Det betyr at klubbturneringer ikke blir tillatt før nevnte dato.

https://www.golfforbundet.no/ngf-nytt/vi-minner-om-at-alle-idrettsarrangement-er-forbudt-frem-til-15.juni

Det gledelige er at i morgen lørdag 25. april åpner vi drivingrangen fra kl 12, men med strenge restriksjoner. Det blir kun mulig å kjøpe baller med brikke fra ballautomaten. Denne kan kjøpes på rangen i morgen mellom 12 -13. og koster kr. 400 + dep. kr. 50. Dette gjelder for medlemmer i Rauma Golfklubb 2020. Brikken er personlig og kan ikke brukes av/for andre. Brudd fører til at brikken blir inndratt uten noen form for kompensasjon.

Spillerne må ha med egen bøtte eller pose å samle baller i, da alt av utstyr i bua blir fjernet. Dette for at ikke noe skal berøres med hendene. På rangen blir det ikke anledning å pegge opp og ballene heller ikke skal berøres av hendene.

Brudd på reglene fører til at rangen blir stengt. Se og oppslag på bua.0 Kommentar

Handicaptellende selskapsrunder

Postet av Rauma Golfklubb den 17. Apr 2020

Gladnyhet!! Nå er det åpnet opp for hcp-tellende selskapsrunder. Dette er nye modifiserte regler som kommer i tillegg til reglene for spill i disse Koronatider. Les mer på vedlagt link.

https://www.golfforbundet.no/assets/ngf/files/klubb/organisasjon/korona-regelmodifiseringer-hcp-tellende-selskapsrunder.pdf


0 Kommentar

Åpning for spill på sommergreener

Postet av Rauma Golfklubb den 10. Apr 2020

Etter dugnad 10. april med godt oppmøte, har Baneansvarlig og Banekomité besluttet at hele banen er klar for spill. Flagga er satt på sommergreenene, så nå er det bare å "kvesse" køllene å ta en avslappende runde på banen. Men fortsatt må vi slå ut fra kasseutslag. 

Coronatiltakene er ikke opphevet, så les nøye oppslag ved utslag 1.

Greenfeespillere må betale med Vipps eller bruke nettbank, da greenfeebua er stengt. 

Klubbhuset og alle bygninger er fortsatt avstengt for uvedkommende.

Vi ønsker alle velkommen til golfbanen på "Moa"


0 Kommentar

Åpning for organiserte idrettsaktiviter

Postet av Rauma Golfklubb den 3. Apr 2020

Som sikkert de fleste har fått med seg har myndighetene åpnet opp for organisert aktivitet på banen vår. Men det er satt mange strenge restriksjoner. Disse kan du og lese mer om på Helsedirektoratet og Golfforbundets sine sider.

Det som Rauma Golfklubb vil gjøre er å åpne banen for organisert spill, etter retningslinjene som Helsedirektoratet og Golfforbundet anbefaler. Disse blir hengt opp ved klubbhuset. Vi håper at alle spillere vil følge disse lojalt. Dette blir å leve med for en tid, og håper det blir mange blide fjes å se på banen fremover. Forbundet opplyser om at her kommer det sikkert endringer etter hvert. Så følg med eller spør om det er noe dere lurer på. 

Foreløpig blir klubbhuset, simulatoren og drivingrangen stengt.

Men før banen åpnes vil Banekomiteen innkalle til dugnad, slik at banen blir spillbar. Det blir et møte lørdag 4. april der detaljene med dugnad og åpning vedtas. Deretter vil medlemmene få info fra Banekomite og Baneansvarlig ang. opplegget rundt dugnader og åpning av banen.

Styreleder
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline