Klubbmesterskap 2020

Postet av Rauma Golfklubb den 23. Aug 2020

Årets klubbmestere Arna Marta Stennes i dameklassen og Svein-Åge Endrerud i herreklassen. Vi gratulerer! Klubbmesterskapet ble arrangert på en utmerket preppet bane, selv om været ikke var med oss. Vi takker så mye for god innsats både til banemannskap og damene på kjøkkenet som stelte istand god mat begge dagene. Verdt å nevne er også klubbmester Svein Åges "Shoot of the weekend"; Fra tee på hull 17, gjennom vinduet (som knuste) på ballplukkebilen og rett i fanget på en forbauset Lars Ramstad... 

Komplett resultatliste i golfbox

Klubbmester damer: Arna Marta Stennes

Klubbmester herrer: Svein-Åge Endrerud

Vinner Junior: Kittisak Kakarndee

Vinner dameklassen: Hanne Berg

Premie bordet 

2. plass herreklassen: Frank Aasestrand

3. premie herrer: Morten Polden Sekkesæter

1. plass Herrer Senior: Ragnar Larsen

3. plass herrer senior: Panya Thimamontri

Hurra!  Ny dametee på hull 4. Arna og Dagny var svært fornøyd!

Kjøkkentjeneste for Stine og Ellen. Tusen takk for god servise :)0 Kommentar

Velkommen til Klubbmesterskap 2020

Postet av Rauma Golfklubb den 20. Aug 2020

Rauma golfklubb ønsker alle sine medlemmer velkommen til klubbmesterskap 2020. Flaggplasseringen blir offentliggjort sammen med startliste fredag ettermiddag via oppslag på klubbhustavla. Flaggplasseringen blir forskjellig fra lørdag og søndag. Påmelding i golfbox innen fredag 21. august kl 18.00. Kjøkkenet selger pølser og sveler lørdag og suppe søndag, Vi gleder oss! 

Mvh Turneringskomiteen. 


0 Kommentar

IC open 15.august 2020

Postet av Rauma Golfklubb den 17. Aug 2020

43 spillere deltok på årets IC open lørdag 15. august. Takk til alle i styret, komiteer og banemannskap for meget godt samarbeide i forkant av denne fest dagen. 

Resultat IC open 2020:

Damer: 1. plass: Liv Torhild Sandnes. 2. plass: Arna Marta Stennes. 3. Plass: Dagny Brevik

Herrer: 1.plass: Smari Skulason. 2. plass: Petter Stette. 3. plass: Svein-Åge Endrerud.

Herrer Senior: 1.plass: Birger Ormset. 2.plass: Thor Kjelvik. 3.plass: Ragnar Larsen

Junior jenter: 1. plass: Eliza Smaradottir

Junior gutter: 1. plass: Kittisak Kakarndee

VTG klassen: 1. plass: Willy Haugland


Fullstendig resultatliste finnes på Golfbox.

Her er noen stemningsbilder av festen, samt vinnere i de ulike klassene. Thomas Open, putte konkurranse ble vunnet av Petter Stette.
0 Kommentar

Raumacup 11.august kl 17.00.

Postet av Rauma Golfklubb den 9. Aug 2020

Tirsdag 11. august kl 17.00 tar vi i bruk mobil scoreinntasting i turneringsform. Vi setter sammen flighter slik at spillerne kan hjelpe hverandre med denne nye måten å taste scorekort på. Link til å starte scoreinntastingen blir sendt ut ca 20 min før start. En på flighten vil få ansvar for scoreinntastingen på hele flighten. De andre kontrollerer scoretastingen på sin mobil eller fører sin "skyggescore" på eget scorekort. Det skrives ikke ut scorekort som før, men de som ønsker det kan selv hente blanke scorekort og "skyggeføre" dette. Det blir samling ca 10 min før start. Det oppfordres til pause og det vil være salg av mat og drikke på klubbhuset.


0 Kommentar

IC open 15.august 2020

Postet av Rauma Golfklubb den 9. Aug 2020

Årets fest turnering blir også i år IC open 2020. Turneringen starter kl 12.00 lørdag 15.august. Påmelding i golfbox.no. Etter turneringen blir det salg av mat og drikke på klubbhuset. Vi benytter mobil scoreinntasting under turneringen, noe som gjør det mulig for publikum å følge deltakerne hullscore underveis. Et leaderboard vil vises på storskjerm i klubbhuset. Premieutdeling etter maten. Velkommen til både spillere og andre som ønsker å delta på et festlig lag i godt selskap!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline