Rauma Golfklubb kaller inn til medlemsmøte torsdag 8. september kl 19.00 på klubbhuset.

Det blir enkel servering og noe å bite i.

Styret

IC Open 2022

Postet av Rauma Golfklubb den 29. Aug 2022

Meget fornøyde vinnere i Herrer Senior: Tv. 2. plass: Svein Berg. 1. plass Kåre Farkvam. 3.plass Gunnar Gridset.

Smari Skulason vant sin 3 turnering av IC open og fikk dermed vandrepokalen til odel og eie. Her sammen med vinnere i Herreklassen. Tv, 2.plass: Lars Erik Dale. 1. Plass: Smari Skulason. 3. plass: Frank Roald Aasestrand.

Arna Marta Stennes tok også sin 3 seier i IC open og sikret seg dermed vandrepokalen til odel og eie. På bilde 1. plass: Arna Marta Stennes og 3. plass: Nawapon Thimamontri. 2. plassen gikk til Dagny Brevik som ikke var tilstede under bildetakingen.

Vinner i Junior Gutter ble: Kittisak Kakarndee.

IC open er en fest turnering og Stine laget en flott grillfest. Kvelden ble i år som i fjor avsluttet med "Thomas open" der Reidar Reistad (t.v) ble årets vinner av puttekonkurransen.

Takk for i år og velkommen tilbake nest år!

Svein Åge Endrerud med ny banerekord!

Postet av Rauma Golfklubb den 25. Aug 2022

Svein Åge Endrerud

Under Raumacup 12 storspilte Svein Åge Endrerud fra Rauma Golfklubb. Han presterte en fantastisk runde på 61 slag!

Et feilfritt scorekort med 13 par og 5 birdies er intet mindre enn imponerende!

Rauma Golfklubb gratulerer med den nye rekorden.

SOLID!

Klubbmesterne 2022 er kåret

Forrige helg ble det arrangert klubbmesterskap i Rauma Golfklubb. Årets klubbmestere ble Arna Stennes og Svein Åge Endrerud.

I "overraskende" fint vær og meget gode baneforhold stilte 25 lokale spillere til start.

Postet av Rauma Golfklubb den 3. Aug 2022

Velkommen til å delta på Senior golf turnering ved Rauma golfklubb søndag 07.august kl 10.00. Denne turneringen er en av Sissener classic tour i regi av Norsk seniorgolf. Om du ikke er medlem av Norsk seniorgolf kan du likevel delta dersom du er medlem hos Rauma golfklubb og i alderen 50+. Påmeldingsfrist torsdag 04. august kl 18.00. Link til påmelding via NSG. Eller kontakt vår lokale klubbkontakt: Gunnar Gridset, Mob; 92031073.

Det vil bli salg av pølser, toast, sveler, kaffe og kioskvarer. Velkommen til en trivelig dag hos Rauma golfklubb!