Medlemskontingent 2014 - faktura utsendt

Postet av Rauma Golfklubb den 13. Jan 2014

Faktura fra Rauma Golfklubb i postkassa? I disse dager sender klubben ut faktura for 2014. Fakturaen gjelder medlemskontingent og eventuell forskuddsbetaling (delbetaling) for årsgreenfee. Satsene ble vedtatt på årsmøtet 09.12.2013 i sak 7.

Hvorfor må klubben være streng i forhold til fristen for utmelding? Den generelle regelen om at fristen for eventuell utmelding av en klubb er den 31.12. hver år. Dette er en regel som Norges Idrettsforbund innførte for alle sine særforbund for flere år siden. Det enkelte medlem har dermed ansvaret for å overholde fristen ved en eventuell utmelding. Denne regelen må praktiseres strengt da klubben på sin side må svare for avgifter til forbundet på rundt 400 kroner pr. medlem i henhold til medlemslisten pr. 31.12 (IKT-avgift og bladet Norsk Golf).

For Rauma Golfklubb er bestemmelsen nedfelt i § 4 i klubbens vedtekter basert på forbundets basis-lovnorm for golfklubber vedtatt av idrettsstyret i 2007.

"§ 4 Medlemskontingent og avgifter

Medlemskontingenten fastsettes av årsmøtet og betales forskuddsvis.

Andre avgifter/egenandeler kan kreves for deltakelse i klubbens aktivitetstilbud.

Den som ikke senest 31. desember har sendt skriftlig utmelding av klubben eller melding om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, kan anses som medlem i samme kontingent-/avgiftsgruppe i det påfølgende år."

Klubbens vedtekter i sin helhet finner du her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.