Grasrotandelen med 66 givere - 2012 ble ny rekord for Rauma Golfklubb

Postet av Rauma Golfklubb den 31. Des 2012

Grasrotandelen fra Norsk Tipping som ex-sekretæren ivret for og dro i gang da sentrale myndigheter innførte ordningen i 2009, ser ut for å tilføre Rauma Golfklubb vel 27.000 kroner for året 2012. Det er særlig den siste terminen av 2012 (september - desember) som gjør positivt utslag for RGK. Gledelig er det også at RGK nå er oppe i hele 66 grasrotgivere. Vi takker alle bidragsytere og minner om man når som helst kan bestemme seg for å støtte klubben ved å bli grasrotgiver.

Pr. 31.12.2012 har Rauma GK siden oppstarten av Grasrotandelen i 2009 mottatt 80933 kroner.

 

Toppbilde



Kjære Grasrotgiver!



Hei Arvid Meyer

Norsk Tipping vil på vegne av din grasrotmottaker Rauma Golfklubb takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen. Det totale beløpet de har mottatt siden oppstart med Grasrotandelen er 80933 kroner.

I 2012 er det blitt fordelt 340 millioner kroner til lag og foreninger landet over gjennom Grasrotandelen. Dette er ny rekord for genererte midler via Grasrotandelen på ett år!

Det er nå over 807 000 spillere som har knyttet seg til en grasrotmottaker. Ved å være tilknyttet Grasrotandelen hjelper du lokale lag og foreninger med å oppfylle små og store drømmer.

Du kan bistå foreningen eller laget ditt ytterligere dersom du hjelper de med å rekruttere enda flere grasrotgivere. Ønsker du å se hva andre lag og foreninger har mottatt via Grasrotandelen, gå inn på grasrotandelen.no.

Vennlig hilsen Norsk Tipping

Dette er en epost som sendes til alle som er grasrotgivere, uavhengig av samtykke til markedsføring fra Norsk Tipping. Har du spørsmål om dette eller noe annet?
Kontakt Kundeservice på telefon 07770 eller epost
kundeservice@norsk-tipping.no.

Besøk oss på FacebookFølg oss på TwitterLes mer om GrasrotandelenLes mer om spillevett



Bunnbilde


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.