Klubbhusprosjektet - nye tegninger og fornyet spillemiddelsøknad

Postet av Rauma Golfklubb den 17. Feb 2012

Tegningene av det nye klubbhuset er klare. Det jobbes med å fornye byggesøknad og spillemiddelsøknad. Som de fleste har fått med seg, ble det sist sommer full stopp i overtakelsen av kafeteria- og resepsjonsbygget til Trollstigen Resort på Soggemoen, et prosjekt klubben har brukt mye tid og krefter på.  17.02.2012

Her ser vi fronpartiet som vil vende ut mot hull 9 og drvingrange. Overbygd terrasse og rullestolrampe er viktige elemeter. Inngang til HC-toalett direkte fra terrassen ser vi på det høyre hjørnet.

Den 24.06.2011 kom beskjeden fra selger om at den planlagte flyttingen av Trollstigen resort-bygget ikke ble noe av. Dette fordi utbyggingsprosjektet med nytt hotell var satt på vent.

Dermed var det bare å "rykke tilbake til start" og begynne å bearbeide de opprinnelige planene fra 2008. Tegningene måtte tilpasses den allerede oppførte grunnmuren som var satt opp med tanke på Trollstigen Resort-bygget.

Nå er tegningene fra Monter Rauma AS klare og klubben har straks spillemiddelsøknaden klar til fornying innenfor en total kostnadsramme på vel 2 mill. kroner inkl. mva, noe som er i tråd med de opprinnelige planene.

Det planlagte klubbhuset er på ca. 105 m2 pluss ca. 50 m2 delvis overbygd terrasse.

Her ser du planløsningen og et par perspektivtegninger som viser et ganske så vakkert bygg: 2012-02-17 plan 1:50 og perspektivtegning

Oppdatert 24.02.2012


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.