Ny indeks på hullene fra 2010-sesongen

Postet av Rauma Golfklubb den 18. Jan 2010

MortenNy hull-indeks. Rauma Golfbane ble som kjent slopet på nytt i august 2009.  Ny slope gjelder i 3 år fra 1/1-2010.  Det er klubben selv som fastsetter hullenes indeks. På vegne av HC- og Grøntkortkomitèen har Morten Sekkesæter og Geir Per Kvam tatt utfordringen og gjort beregningene for fastsetting av ny indeks.  

 

Som beregningsgrunnlag for ny indeks har Geir Per Kvam eksportert alle turneringsresultater registrert i Golfbox for 2008 og 2009.  Disse resultatene er så lest inn i Excel av Morten Sekkesæter. På denne måten er det beregnet hvordan spillernes score er fordelt på de forskjellige hullene. 

På grunnlag nærmere 700 runder har Morten beregnet ny indeks for hullene.  Det er ingen store overraskelser, men vi merker oss at hull 9 nå er rangert som det letteste. Tidligere hadde hull 7 status som letteste hull. Hull 7 har imidlertid vist seg å være ganske trøblete for mange. Det er nå rangert som det 6. vanskeligste av banens 9 hull.

Ny indeks og ny slope medfører behov for oppdatering hullinfo-skiltene og endring av scorekortet som må lages i ny utgave.

Se oversikten for fastsetting av ny indeks: Indeksfastsetting des 2009.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.