Vellykket medlemsmøte med 27 frammøtte

Postet av Rauma Golfklubb den 18. Aug 2008

Det møtte i alt 27 medlemmer til kveldens medlemsmøte (18/8) der styret orienterte om "stoga" i klubben. Konklusjonen er at klubben råder over en velstelt og oppegående bane, økonomien er sunn og rekrutteringen er brukbar. Det var spesielt gledelig at en del av den yngre garde deltok på møtet.

Klubbens leder, Einar Skorgen, orienterte på vegne av styret og opplyste bl. a. at byggesøknaden vedrørende nytt klubbhus nå var godkjent av kommunen og at spillemiddelsøknad vil bli innsendt i høst som planlagt. Ny klubbrosjyre og turistbrosjyre ble presentert. Komiteene og greenkeeper orienterte om sine aktiviteter og spørsmål ble besvart.  Golfkortet og Golfbox ble gjennomgått i tillegg til temaer innenfor golfreglene. Valgkomiteens leder, Reidar Reistad, varslet at komiteen er i startgropa mht. valgkomitearbeidet fram mot årsmøtet primo desember. En mulig avslutningsturnering med avslutningsfest, og forslag om egen turnering for "grønt-kort-spillere" var av det som ble diskutert på møtet som ble avviklet på vel 2 timer under Einar Skorgens ledelse.

Flere av temaene som ble gjennomgått innenfor temaet golfreglene, er vist og forklart på videosnutter på golf-pro.no. Klikk her og du får en innføring i reglene på en lettfattelig måte. Vær obs på at du på samme siden finner tilsvarende videosnutter om andre forhold innen golfens regelverk og utførelse.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.