Nordea Pairs spilt på Stjørdal den 3/8 uten deltakelse fra Rauma

Postet av Rauma Golfklubb den 5. Aug 2008

Finalen for turneringsområde (TO) midt-Norge gikk av stabelen søndag den 3. august. Raumas representanter og vinnere av den lokale klubbkonkurransen i Nordea Pairs -turneringen, Dangy og Rolf Brevik, måtte dessverre melde forfall. I følge Sportskomiteen v/ Geir Bjerke kunne heller ikke klubbkonkurransens to'ere eller tre'ere stille til dyst i Stjørdal. Dermed gikk turneringsområdefinalen i Stjørdal uten deltakelse fra Rauma Golfklubb.

Nordea Pairs spilles som stableford parturnering, der resultatene beregnes etter 3/4 av det enkelte spillers spillehandicap. Begge spiller seg ferdig på alle hull, men bare den beste poengscoren av de to teller i sluttsummen.

Alle klubbene gjennomførte klubbkvalifiseringer tidligere i sommer, og i regionfinalen i Stjørdal søndag 3. august deltok 14 par fra klubber i Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. 

Vinnerne av regionfinalen (TO-finalen) i Stjørdal ble Svein Aasen og Terje Kalvatn fra Volda Golfklubb, og disse får dermed delta i landsfinalen i Moss 13. september.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.