Bilder fra Rauma Golfbane på YouTube

Postet av Rauma Golfklubb den 7. Jul 2008

En flott bildeserie produsert av Øystein Bruaseth er nå lagt ut på nettstedet YouTube. Bildene er tatt i rekkefølge under spill av alle banens 9 hull (fra 1 til 9). Veldig informativt, og ikke minste god markedsføring. Bilderserien, som er på nesten 6 minutter, er tatt under flotte forhold. Vi takker fotograf og modeller for et flott bidrag! Linken er å finne under "Bilder" i venstre margen der du velger "YouTube". Du kan også klikke på bildet til venstre.

 

Det var i slutten av juni vi ble kontaktet av Øystein Bruaseth som lurte på om det ikke var mulig å legge ut bilder/video fra den flotte banen vår på våre hjemmesider. For å slippe å belaste vår egen hjemmesideløsning med kostbar serverplass, fant vi ut at en mulig løsning ville være å legge ut bilder/video på YouTube med link fra våre hjemmesider. Ikke mange dagene etterpå viste det seg Øystein hadde tatt utfordringen. Den 2. juli fikk vi en mail fra Øystein der han henviste til en link på YoyTube der han hadde lagt ut en bildeserie fra banen.

Her er hva Øystein selv sier om prosjektet på våre diskusjonssider:

"Rauma golfklubb på youtube
Ja, nå kan man se en enkel, men OK bildeserie fra vår golfbane på youtube. Takk til gutta som stilte opp som modeller. Regner med at det blir en link fra vår hjemmeside, men dere finner den ved å gå til www.youtube.com. Der søker dere etter "golf rauma". Skulle være lett å finne. Skriv gjerne en kommentar på youtube og gi snutten en karakter. Hilsen Bruaseth."

Bruaseth   Dato:  07.07.2008 
 
Vi sier takk til Øystein for idèen og produktet.

Arvid M.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.