Golfbox - touchscreen - viktig info

Postet av Rauma Golfklubb den 24. Mai 2008

Berøringsskjermen er på plass i greenfeebua.  Legg merk til at Rauma GK har en løsning som ikke gjør det mulig å registrere seg før man går ut på runden, noe de fleste større klubber har som standard oppsett. Registrering av score etter runden går imidlertid fint.

Dette henger sammen med at Rauma GK foreløpig har valgt å ikke åpne for starttidsbestilling fra portal (PC/internett). Registrering av score etter runden går som nevnt "så det suser", og vi anbefaler dette på varmeste. På den måten kan spiller og markør gjøre seg helt ferdig med formalitetene der og da, og evnt. justering av HC blir utført umiddelbart.

GOLFBOX - INFO:

Golfbox og touchscreen (berøringsskjerm)

Booking av starttid ikke aktivisert foreløpig

Rauma Golfklubb har foreløpig ikke valgt å åpne for starttidsbestilling fra portal (internett/PC). Derfor vil du bli møtt med informasjonen ”Ballrenne” når du går inn i Golfbox for å bestille starttid på Rauma Golfbane. I praksis betyr dette at du går ut på banen når det er ledig. Altså akkurat som før.

Registrering av score

At det ikke er åpnet for starttidsbestilling, innebærer dessverre at du ikke kan registrere deg før runden. Du må derfor bestemme deg for om runden skal være tellende eller ikke ved å gi beskjed om dette til din medspiller(e). Altså akkurat som før. På berøringsskjermen kan du imidlertid enkelt og kjapt dra kortet (eller taste brukernavn/passord) etter runden og registrere din score (hull for hull). Husk at du må oppgi markør. Det samme kan for øvrig gjøres fra PC/internett, f. eks. hvis berøringsskjerm ikke er tilgjengelig.

HC 4,5 – 36,0 og markørens rolle

I følge NGF og klubbsupport skal Golfbox settes opp med visse restriksjoner. Merk deg derfor at Golfbox er satt opp slik for alle spillere med handicap 4,5 - 36,0 (disse får en evnt. regulering av sitt HC automatisk utført i Golfbox):

  • Markør skal oppgis
  • Markør skal godkjenne

Det mest praktiske er å taste inn markørens spillernr. (se Golfkortet), men man kan også søke på navn i basen (tar tid).

Spiller med Grønt kort

NGF via Klubbsupport opplyser pr. 28/5-08 at spillere med Grønt kort dessverre ikke kan registrere score i Golfbox. Man må altså ha hvitt kort og et etablert handicap for å kunne registrere scorekort. Jfr. bestemmelsen om at systemet automatisk regulerer HC for spillere med HC 4,5 - 36,0.

Annet

På berøringsskjermen kan du bl. a. melde deg på (og av) turneringer. I tillegg kan du se dine personlige ”golfdata”, klubbens turneringer m.m. Merk også at du får melding om du har runder som du skal kvittere for som markør, eller hvis din markør enda ikke har kvittert for din siste tellende runde.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.