Golfens dag søndag 1. juni - invitèr med deg en venn/venninne!?

Postet av Rauma Golfklubb den 22. Mai 2008

Vi minner om "Golfens dag" søndag 1. juni. Invitèr med deg en venn/venninne som er nysgjerrig på golf, og som har lyst å delta i en uhøytidlig treningsturnering for 2-mannslag bestående av èn etablert spiller og èn nybegynner. I år er styret i Rauma idrettsråd invitert til Golfens dag på Setnesmoa.

Turneringen er myntet på den som er nysgjerrig på golfspillets utfordringer og spilles på den måten at den etablerte golferen på 2-mannlaget står for det første slaget på par 3 hull, de 2 første på par 4 hull, og de 3 første på par 5 hull.  Nybegynneren skal avslutte hullene og får dermed prøvd seg samtidig som han/hun får et godt innblikk i spillets forskjellige faser, regler og etikette.

Turneringen vil bli spilt over 9 hull, ifølge Geir Per Kvam i Sportskomiteen som er turneringsansvarlig. Komiteen vil komme med mer info etter hvert. For at turneringen skal bli vellykket er det viktig at så mange som mulig "svinger" seg rundt og inviterer med seg en venn/venninne som kan tenke seg å delta.  Turneringen starter kl. 11.00. Møt opp kl. 10.30. Se også terminlista.

Nytt av året er at styret i Rauma Idrettsråd er invitert til Golfens dag på Setnesmoa.  Idrettsrådet er er idrettens eget organ i Rauma, og som blant annet har i oppgave å fordele kommunale midler til lagene/klubbene.

Golfens dag er forøvrig et arrangement som en god del golfklubber over det ganske land arrangerer søndag den 1. juni.

Oppdatert 26.05.2008

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.