Golfbox - registrering av score

Postet av Rauma Golfklubb den 13. Mai 2008

Golfbox - info. I påvente av montering og testing/utprøving av touchscreen og kortlester, minner vi om at du kan gå inn i Golfbox via egen PC og internett for å registrere score.  Vi har nå lagt inn vår bane med slopeverdier, baneverdier, HC-verdier og par-verdier, altså det som skal til for at systemet skal beregne dine poeng og evnt. regulere ditt handicap.
  1. Logg deg inn ved hjelp av tilsendt brukernavn og passord. Husk å krysse av for "direkte til Golfbox".
  2. Velg "Min Golfbox" og "Innlever score".
  3. Legg inn dato for runden.
  4. Hvis du ikke får opp Rauma som bane automatisk, må du hente Rauma fra nedtrekksmenyen til høyre midt på siden. Husk også å velge gult eller rødt utslag, og 9 eller 18 hull.
  5. Kryss av for "Tast inn hullscorer" nesten øverst til høyre, og tast i vei. Husk å oppgi markør (merk hurtigsøk).
  6. Sjekk gjerne at antall tildelte slag som kommer opp i tabellen, er korrekt i forhold til slopetabellen for bana.

Kontakt Arvid på 926 22 223 eller epost post@raumagolf.no hvis du får problemer, så skal vi prøve å hjelpe deg. Det samme gjelder hvis du har andre tilbakemeldinger.

Legg også merke til feltet "til godkjennelse" der det listes opp innlevert score som du selv skal godkjenne i egenskap som markør, eller som din markør enda ikke har vært inne i systemet og godkjent.

Har du mistet/glemt brukernavn og passord, send en mail til rigmor@reistad.as og be om å få tilsendt nytt brukernavn/passord.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.