Golfkortet - nytt, elektronisk kort fra 2008

Postet av Rauma Golfklubb den 17. Apr 2008

2011

Les mer om Golfkortet på NGF's sider; klikk her.

2009

På NGF's informasjonssider kan du lese mer om Golfkortet. Du finner info om hva Golfkortet innebærer for deg som golfspiller, hvordan det brukes, og en del info om utstyr m.m.

 

Autorisasjon - viktig vedr. spill i utlandet - VERIFY

For å verifisere kortholders medlemskap i en norsk golfklubb og verifikasjon av hans/hennes rett til å spille, les mer her.

2008: Problemer - "barnesykdommer"

Rigmor Reistad som er kasserer og kortansvarlig i Rauma Golfklubb, har hatt en god del ekstraarbeid som en følge av innføring av Golfkortet. For det første ble faktura på medlemskontingenten så mye forsinket fra leverandøren at mange fikk faktura etter at forfallsdato var passert. Ved utsending av Golfkortet viste det seg så at en del av våre medlemmer ble ombyttet med tilsvarende postnummer i Danmark. Og enda verre; - medlemmer med adresse i utlandet har ikke blitt taklet av systemet i det hele tatt.

2008:  Etternølere og leveringstid

Klubben kan ikke garantere noen "leveringstid" da "utskriving" av Golfkortet er basert på rutiner som utføres sentralt av NGF`s kortprodusent. Etternølere som enda ikke har sendt inn sitt HC-kort fra 2007, eller som ikke har betalt kontingenten for i år, vil så langt som råd bli løpende ekspedert fra klubbens side så snart betaling er registrert og HC-kort 2007 er mottatt. Grønt kort fra 2007 er ikke nødvendig å sende inn.

Spørsmål: kontakt Rigmor pr. epost eller mobiltlf. 906 44821.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.