Møre Tour 2009

Postet av Rauma Golfklubb den 13. Mai 2009

Trønder Tour og Møre Tour for midt-Norge (0 - 18 år)

En turneringsserie for alle til og med fylte 18 år. Dette er et lavterskel-tilbud. Arrangeres i 2009 på minimum 4 baner i hhv. Trøndelag og Møre&Romsdal, hvor mindre klubber/anlegg prioriteres.

Spilles over 9 eller 12 hull, Stableford. Dette skal være et tilbud for å få flere unge spillere til å begynne å spille turneringer i stadig yngre alder, slik at de blir kjent med å spille turneringer tidligere, så nivået på B-Tour vil kunne bli høyere på sikt. Det vil også være et godt tilbud uavhengig om man har ambisjoner med golf eller ikke.

Tanken er at dette gjøres på samme måte som det er naturlig å spille fotballkamper dersom du driver med fotball. Alle klubber må gjøre en innsats for å sørge for at juniorer stiller opp og deltar på dette, alle må være med å gi dette det nødvendige løftet som trengs i oppstarten. Dette skal ha en åpen og inkluderende form, da det ikke er hcp-krav for spill og er åpent for alle juniorer (t.o.m.18 år).

Terminliste:  Se datoer og bane for Møre Tour (4 turneringer nr. 1 - 4) hvor den første avvikles på Rauma Golfbane 31. mai 2009, klikk her og velg "Terminliset 2009" De tre andre turnerinegene arrangeres av Sunnmøre GK, Kristiansund GK og Molde GK.


 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline