VTG-kurs 2023 - gratis nybegynnerkurs


Rauma Golfklubb satser på at inngangsbilletten til golfsporten skal være lav. Derfor velger klubben i år som i fjor å tilby gratis Golf1.jpgnybegynnerkurs (VTG) til de som vil begynne med golf.

Alle kan bli med på kurs

Kurset er åpent for alle - nøl ikke med å melde deg på, enten alene eller kanskje sammen med noen andre, venn eller kjæreste!

Oppfordrer medlemmer til å "verve" kursdeltakere

 

Vi oppfordrer våre medlemmer til å invitere en eller flere som forhåpentligvis tar imot utfordringen om å melde seg på gratis VTG-kurs og bli medlem av Rauma Golfklubb. Klubben håper på denne måten å engasjere lokale medlemmer som "faddere" for nye medlemmer, følge ham eller henne opp og spille en runde med den nye spilleren, kanskje en gang i uken. I tillegg organiserer klubben Torsdagsgolf fom 1. juni kl 18.00. Her møtes nye og litt rustne golfspillere til trening hver torsdag gjennom hele sesongen. Så dersom du ikke kjenner noen fra før, skal du bli godt ivaretatt som nytt medlem hos oss i Rauma golfklubb.

 

Ingen eksamen: Kurset er i all hovedsak praktisk tilrettelagt og det er ingen teoretisk eller praktisk eksamen. VTG betyr "Vegen Til Golf" og erstatter tidligere Grønt Kort kurs som hadde både en praktisk og en teoretisk prøve. VTG-kurs innebærer ingen eksamen eller prøve. Nå er det "learning by doing" som gjelder.


Golf og helse: Golf er en aktivitet som for mange medfører en sunnere og mer aktiv livsstil. Les mer her.

Kurset er gratis og omfatter både teoretisk og praktisk opplæring i golf. Under kurset vil du få et meget hyggelig tilbud om medlemskap og spill på Rauma Golfklubb i 2023. 


Datoer for VTG-kurs (golfkurs) 2024

VTG kurs 2024:

Uke 21: 21-23. mai. kl 17-20

Uke 23: 4-6 juni

Junior VTG kurs: uke 26

Uke 33: 13-15 august.
Hvert golfkurs er på 9 timer over 3 dager, i tillegg er det en teoridel som er nettbasert. Det nettbaserte e-læringskurset er gratis, men du kan få kjøpt kursmaterialet av klubben dersom du ønsker den i papirutgave.

  • Kurset er i all hovedsak praktisk tilrettelagt.
  • Ingen teoretisk eller skriftlig eksamen som tidligere.
  • Kurset er obligatorisk for alle som begynner med golf.
  • Kursmateriell i papirform kan kjøpes av klubben og lån av golfutstyr er inkludert under kurset.


Informasjon/Påmelding: Cato Hagen

E-post: cato_hagen@hotmail.com

Tlf: 414 86 464Litt mer om VTG (veien til golf)

Det er verken dyrt eller vanskelig å komme i gang - og alle kan delta!

Norges Golfforbund har laget denne informasjonssiden om VTG.

Rauma Golfklubb har en egen komitè som i samarbeid med instruktører fra Molde Golfklubb og Rauma Golfklubb gjennomfører årlige VTG-kurs.

 

Klubben har også rimelige priser på medlemskap og greenfee (spillerett på Rauma Golfbane). Legg spesielt merke til at du kan tegne et prøvemedlemskap der du spiller første sesongen billigere (Under halv pris).

 

"Veien-til-golf" eller "VTG" er Norges Golfforbunds opplegg for golfopplæring for nybegynnere.

VTG kurset er beregnet for deg som ønsker å bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Det er ikke lenger krav om å bestå noen teoretisk eksamen eller praktisk prøve, men kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på en golfbane.
Du får også prøve å spille noen hull på banen vår for å oppleve hva golf er.

  

Målet er at dere skal lære grunnleggende teknikker og spillforståelse, samt litt regler og etikette for spill på bane.

Vi har også som mål at dere skal bli kjent med klubben vår, og de tilbud vi kan gi våre medlemmer.