Nytt fra regionsmøtet 24/1: felles PRO, kurs, Golfligaen og Golfreisen

Postet av Rauma Golfklubb den 26. Jan 2009

Regionsmøtet som ble avholdt i Kristiansund lørdag 24/1, samlet representanter fra alle de 7 klubbene i Nordmøre/Romsdal.  Fra forbundet møtte klubbutvikler for midt-Norge, Petter Hagstrøm.  Felles PRO og lokale kurs viste seg å være saker som klubbene er opptatt av.  Fra NGF's side var det nyheten om å dra i gang seriespill (Golfligaen), som fikk størst oppmerksomhet.

 

Felles PRO - lokale kurs - Golfligaen - Golfreisen

Av de sakene som vakte mest engasjement på møtet, var drøftingene om å ansette en felles PRO for de sju klubbene. Det ble enighet om å gå videre med saken og det ble lagt fram en skisse som utgangspunkt for det videre arbeid. 

Videre ble ønsket om felles kurs lokalt i regionen sterkt understreket ovenfor NGF's representant.  Stikkord her var bl. a.: Grøntkortansvarligkurs, Turneringlederkurs, Golfboxkurs, Aktivitetslederkurs, Juniorlederkurs og Banevedlikeholdskurs.

Interessant var det også å høre om Golfligaen.  Dette er et seriespill i regi av NGF der lag fra de forskjellige klubbene i regionen blir satt opp i en serie på f eks 7 lag der man får 3 hjemmekamper og 3 bortekamper.  Det kan meldes på flere lag fra samme klubb, men èn spiller kan ikke spille på mer enn det ene laget gjennom sesongen.  Mer informasjon om Golfligaen kommer fra NGF etter hvert. 

Opplegget med "Golfreisen 2008", som var en konkurranse der de som gjennom sesongen hadde spilt på et tilstrekkelig antall baner i regionen, deltok i trekningen om flotte premier, ble "vedtatt" videreført i 2009. Surnadal GK tok på seg å organisere arbeidet også i 2009.

På regionsmøtet deltok Lars Ramstad, Sigurd Nora og Arvid Meyer fra Rauma GK.

Rauma GK ble forøvrig tildelt oppgaven med å stå som arrangør av neste års regionsmøte.  Tidspunkt blir januar 2010.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline