Fortsatt uavklart når banen åpner med sommergreener

Postet av Rauma Golfklubb den 2. Mai 2018

Mange lurer på når banen åpner. Det har vært en hard vinter og en sein vår. Pr. i går (1. mai) var status at det ikke er bestemt noen dato for baneåpning enda. Fortsatt tele i bakken er årsaken. Det som kan påskynde baneåpning er varmere vær og fravær av nattefrost.

Følgende melding var å finne på klubbens Facebookside i går, skrevet av banekomiteen som er baneansvarlige: 

"Det er ikke bestemt noen åpningsdato. Vi ønsker oss at jorda skal være tele-fri før vi får kjørt maskiner på greenene. Det er forsatt tele i jorda. I dag jobbet flere av oss med å sette på vanningsanlegget men det er forsatt frosset på deler av banen. F.eks. ved green 7 var det en stor isklump bare 10 -15 cm under bakken, og som gjorde det umulig å åpne en krane. Det var frost på banen i natt. Vi satser på en ny diskusjon på f.k. onsdag for å vurdere hva vi kan gjøre for hurtigst mulig åpning. Det er også banekomiteens mål. Håper på god respons på dugnadsarbeid f.k. lørdag da det fortsatt er mye stein å grus som må bort på banen. Det kommer nærmere beskjed på sms. Hilsen Banekomiteen."

Bilder tatt søndag 29.04.2018 bekrefter en sein vår:


29.04.2018. Øverst til venstre: fairway hull 2 begynner å bli grønn. Øverst til høyre og nederst til venstre: green hull 3.  Nederst til høyre: green hull 4.

29.04.2018. Øverste t.v.: Fairway hull 5. Øverst t.h.: fairway/green hull 5. Nederst t. v.: Fairway hull 6 og 2. Nederst t.h.: green hull 6.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.