Callaway Demo-tour

Postet av Rauma Golfklubb den 19. Jun 2015Callaway sin representant i Norge, Henrik Spørck, kommer til Rauma Golfklubb søndag mellom kl 16.00 og 18.00. for å presentere årets golfnyheter fra Callaway. Rauma Golfklubb var ikke satt opp som stoppested for Callaway Demotour 2015, men etter at Bjørn Jarle Kleppen fortalte Henrik historien om landets første golfklubb og om klubbens første president oberst Spørck, så ble reiseprogrammet justert til vår fordel. For oss er det en ære å ha en ny generasjon Spørck på besøk.

Alle medlemmer i Rauma Golfklubb oppfordres til et besøk. Her kan du se det aller nyeste og hot’este golfutstyret på markedet – og ikke minst – du får testet svingteknikk og får god veiledning om hva du bør velge. Se Norsk Golf nr.2/2015 side 89. Bjørn Jarle Kleppen kommer også med sitt sortiment.

De som ønsker å få testet seg med Callaway sitt analyseverktøy, sender en SMS til Bjørn Jarle på tlf. 90 51 97 05. Oppgi navn og ”ønsker test på Rauma GK”

Bjørn Jarle tror at tidsskjema kan sprekke litt. Regn heller med tidsrammen kl. 17 – 19 enn 16 – 18. Men møt for sikkerhets skyld kl. 16.00 hvis ferje og alt klaffer. Vel møtt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.