Ny turneringsmodul i GolfBox 2014

Postet av Rauma Golfklubb den 14. Apr 2014

Ny turneringsmodul i GolfBox 2014.

Informasjon fra Golfbox. Alle skal ha fått denne informasjonen som beskjed isin innboks i Golfbox. Her kan du for ordens skyld lese beskjeden fra Golfbox en gang til. 

1. mars åpner den nye turneringsmodulen her i GolfBox, samtidig lukkes det for den nåværende. Du kan allerede begynne å glede deg. Den nye modulen er et resultat av to og et halvt års utvikling, hvor vi i GolfBox har reinvestert i oss selv, for at alle brukerne skal få et enda bedre produkt å arbeide med.

Den nye turneringsmodulen benytter nyeste teknologi, og vi har gjennom hele utviklingen hatt fokus på brukervennlighet både hos turneringslederne og spillerne. Vi har i hele 2013 testet systemet blant de profesjonelle spillerne blant annet på Ecco Touren, samt R&A har brukt det nye verktøyet i forskjellige internasjonale amatørturneringer.

Vi er klar over at alt nytt umiddelbart er annerledes enn tidligere, og derfor i starten kan medføre litt forvirring. Men vi er klare til å hjelpe deg alt vi kan for å sikre en smidig oppstart.

Få en liten smaksprøve på hva du har å glede deg til den 1.mars her. www.golfbox.net/gbtour/no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.