GUNSTIG TILBUD TIL TIDLIGERE MEDLEMMER

Postet av Rauma Golfklubb den 28. Mai 2012

Leder i Rauma GK: Rolf BrevikGUNSTIG TILBUD TIL TIDLIGERE MEDLEMMER SOM VIL GJØRE COMEBACK

TILBUD. Tidligere medlemmer som vil gjøre comeback i 2012 tilbys en pris på kr. 1500,- som inkluderer: · Medlemskontingent 2012 · Greenfee 2012 (spill så mye du ønsker) · Ingen "dugnadsplikt" første sesongen. 

Kjenner du noen som du kan tenke deg vil gjøre comeback - nøl ikke med å informere vedkommende - dette er et kjempetilbud !

 

Ønsker flere medlemmer

Styret v/ leder Rolf Brevik ønsker flere medlemmer i Rauma Golfklubb. I tillegg til årets spesiselt gunstige tilbud til nybegynnere som tar kurs i 2012, ønsker styret å gi et gunstig tilbud til tidligere medlemmer som vil gjøre "comeback". 

Styret oppfordrer alle medlemmer som kjenner noen som tidligere har vært medlem i Rauma GK, om å informere om dette spesielt gunstige tilbudet som altså gjelder kun denne sesongen.

 

Enkelt å gjøre comback

Gjør comeback og meld deg inn ved å betale beløpet til konto 4087.24.30085 og merk innbetalingen "Tidligere medlem Rauma GK".

Innmeldingsavgiften på kr. 600,- (engangsavgift f.o.m. 22 år) kommer i tillegg hvis den tidligere ikke er betalt.

PS! Vi minner om mulighetene for prøvespill på torsdagskveldene for den/de som vil teste golfsvingen på bane før de bestemmer seg for comeback og melder seg inn igjen i Rauma Golfklubb.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.