Einar Skorgen gjenvalgt som leder i klubben

Postet av Rauma Golfklubb den 19. Des 2008

Årsmøtet som ble avholdt mandag 15/12, samlet 23 medlemmer. Stødig møteleder var Kristian Haugan. Foruten de vanlige årsmøtesakene som regnskap, budsjett og valg, la styret fram forslag om endrede satser for årsgreenfee/dugnadsrabatt, forslag om økning av egenkapital mht. nytt klubbhus (spillemiddelsøknad) og investeringsplan for årene 2009-12. Saken om årsgreenfee/dugnadsrabatt skapte mest debatt.

Rigmor Reistad og Sigurd Nora

Samtlige forslag fra styret fikk årsmøtets "velsignelse". Einar Skorgen, som på vegne av styret kunne legge fram et godt regnskapsmessig resultat for året 2008, ble gjenvalgt som leder. 

Sigurd Nora og Rigmor Reistad takket for seg i styret og stilte ikke til gjenvalg.  Rigmor har hatt vervet som kasserer i 3 år, mens Sigurd på sin side har hatt vervet som nestleder i 2 år. 

 

 

Kristian, Einar og Sigurd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De som erstatter Sigurd og Rigmor i styret, er Lars Ramstad (nestleder) og Tove Istad (styremedlem).  Inge Gudmund Bøe og Arvid Meyer var ikke på valg.  I styret er alle valgt for 2 år unntatt leder som er valgt for bare 1 år.  Styret består av 5 personer.

NB! Referat fra årsmøtet legges ut på hjemmesiden i løpet av helgen 20. - 21. desember.

   Rigmor ReistadEinar Skorgen og Tove Istad

 

 

 

 

 

 

Årmøtedeltakerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årsmøtet ble avholdt i den gamle offisermessen på Setnesmoa. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.