Bruk av systemet Golfbox og Golfkortet - info fra NGF

Postet av Rauma Golfklubb den 6. Aug 2008

Vi er blitt kontaktet av medlemmer som melder om problemer med å få lagt inn scorekortet fra egen PC.  Vi hadde håpet at disse problemene var utbedret etter NGF's dataomlegging forrige uke.    
 
Her ser du et utdrag fra NGF's info pr. 30/5-08 vedr. 2 aktuelle temaer som berører alle golfere etter at Golfkortet kom (denne informasjonen er også sendt alle golfspillere i egen e-post fra NGF):
 
Innlevering av score
 
De fleste av de mest brukte funksjonene som bestilling av starttider, påmelding til turneringer, og registrering for spill ser ut til å fungere stort sett bra. Derimot har mange hatt problemer med innlegging av score med påfølgende handicap-justering. Dette tar for lang tid og oppleves som komplisert og tungvint. Det jobbes derfor med å forenkle rutinene ved at man også kan legge inn totalscore/totalpoeng for runden på touch-skjermer. Hvis du har problemer med innlegging av score enten på klubbens touch-skjermer eller via egen PC, så er det et godt alternativ å ta vare på scorekortet (med markørens signatur) slik at du i ettertid kan få hjelp og assistanse fra din hjemmeklubb til å få oppdatert ditt handicap.
 
Nettlesere
 
En del golfspillere har fått ”tekniske” problemer når de har prøvd å legge inn score via egen datamaskin. Systemene som styrer og administrerer Golfkortet er for tiden optimalisert for nettleseren Internet Explorer (IE). Spesielt det siste året har bruken av andre nettlesere blitt mer og mer vanlig, og mange golfere benytter andre nettlesere som for eksempel Firefox, Opera, Safari etc. Dette medfører at dersom du benytter disse nettleserne på din PC/MAC og gjør spesielle operasjoner knyttet til Golfkortet, kan det oppstå problemer.
 
På sikt vil systemene våre tilpasses de mest benyttede nettlesere, men vi må over noe tid fremdeles akseptere at dette ikke er tilfelle. I mellomtiden har vi forsøkt å teste ut systemene spesielt mot nettleseren Firefox, som er en av de mest benyttede ved siden av IE. Det er identifisert spesielt en funksjon som er problematisk, og det gjelder som nevnt ved innlevering av score i GolfBox. De fleste andre funksjoner ser ut til å fungere. Vår systemleverandør forsøker nå separat å løse identifiserte problemområder så fort som mulig. I mellomtiden må den enkelte spiller enten foreta innlevering av score via klubbenes touch-skjerm eller å skaffe seg tilgang til en PC med Internet Explorer.
 
Hele saken kan du lese på NGF's hjemmesider; klikk her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.