Golfkortet og personlig profil

Postet av Rauma Golfklubb den 10. Apr 2008

Mange har ettet hvert mottatt Golfkortet. Vi minner om at det kan lønne seg å gå inn i "Personlig profil" og endre brukernavn og passord til noe som er mer passende og lett å huske.  Brukernavn og passord er nødvendig hver gang man f. eks. skal registrere en runde eller spille en turnering.  

NGF har en egen side der alt om Golfkortet og Personlig profil er omtalt og forklart, blant annet i form av noen korte videofilmer.  Se her.

Er du medlem hos oss og ikke har mottatt brukernavn og passord, ta direkte kontakt med Rigmor pr. epost som kan gå inn i systemet og generere nytt brukernavn og passord som blir sendt deg pr. epost. Du kan også ringe Rigmor på 71225540 eller 906 44 821

PS! Hver gang klubben ber systemet generere nytt brukernavn, blir gammelt brukernavn/passord overskrevet! 

Her er hva NGF skriver om Personlig profil:

Personlig Profil er ditt eget område i Norges Idrettsforbunds idrettsdatabase, som er tilgjengelig for deg via internett. Her er alle dine tilknytninger til norsk idrett registrert. Du kan til enhver tid gå inn og endre dine personlige opplysninger ved å logge inn på https://personligprofil.idrett.no. Mange klubber har også lagt denne innloggingsboksen på sine egne hjemmesider.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.