Planer om nytt klubbhus

Postet av Rauma Golfklubb den 18. Jan 2008

Nytt klubbhus på Setnesmoa?  Rauma Golfklubb ligger ikke på latsiden selv om golfaktivitetene ligger i vinterdvale.  Klubbens styre forsøker å tenke langsiktig.  Nytt klubbhus er i så måte noe styret mener man må begynne å tenke på, i alle fall på tegnebrettet.

Montèr Rauma v/ Jan Erik Brevik har på oppdrag fra klubbens styre laget et utkast til nytt klubbhus.  Huset er foreløpig tenkt på ca. 100 m2, pluss en overbygd terrasse.  Her kan du ta en nærmere kikk på det som understrekes å være forløpige klubbhustegninger.

Prosessen fram mot realisering av prosjektet er lang.  Derfor er det en fordel å komme i gang med planleggingen allerede nå, understreker leder i Rauma Golfklubb, Einar Skorgen, som viser til milepæler i prosessen som årsmøtevedtak, godkjenning av byggemelding, teknisk godkjenning som basis for spillemiddelsøknaden, og til slutt selve spillemiddelsøknaden. 

Innvilget spillemiddelsøknad er en forutsetning for realisering av prosjektet, og det er en kjent sak at behandlingen av spillemiddelsøknaden kan ta både 2 og 3 år. 

 18. januar 2008


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.