Rauma Golfklubb med egen stand i gågata

Postet av Sigurd Nora den 7. Jun 2015Reiselivslaget har tatt mål av seg til å skape trivsel og moro i sentrum alle lørdager i sommerhalvåret, og har oppfordret alle sine medlemmer om å delta aktivt i denne satsningen. Derfor var Rauma Golfklubb på plass i gågata med egen stand på den første aktivitetslørdagen 6 juni. Vi hadde bedt om å bli plassert på et flatt område, men hellingen på plassen vår var litt for stor til at vi fikk tatt i bruk puttematten som Svein Berg velvillig har lånt oss.
Vi hadde besøk av Åndalsnes Avis som både tok bilder og intervjuet oss. Målet for oss var å kunne verve nye medlemmer, men trafikkbildet denne lørdagen var mest preget av hollendere, italienere og spanjoler fra cruiseskipet Costa Fortuna med 2700 passasjerer. De som vi pratet med lovte å ta med seg golfsettet sitt neste gang de kom på besøk. Viljen til et besøk på golfbanen vår var stor.
Et par spanske senoritas klarte å sjarmere til seg hver sin golfball med klubblogo og av de 24 som gjettet antall golfballer i glasset, var Esben Flaa den eneste som tippet helt korrekt og vinner et prøvemedlemskap i Rauma Golfklubb til en verdi av 1500 kroner. Nå er jo Esben allerede medlem av klubben, og vi håper at han vil bruke premien til å verve oss et nytt medlem.
Klubben skal evaluere denne markedsaktiviteten på neste styremøte. Kanskje stiller Rauma Golfklubb med egen stand i sentrum en av de kommende lørdager også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.