Golfligaen - påmeldingfrist 9. mai

Postet av Rauma Golfklubb den 5. Mai 2011

NGF minner om påmeldingsfristen for årets Golfliga. I en epost til klubbene håper NGF at mange medlemmer i klubben melder seg på til Golfliga 2011 og at klubben er positiv til sosial konkurranseaktivitet på banen som også genererer inntekter (greenfee) til klubben.

 

Husk påmeldingsfristen til Golfliga 2011, mandag 9. mai.

Norges Golfforbund arrangerer i år Golfliga for tredje året på rad. Golfliga er åpent for alle og er et lagspill hvor man konkurrerer sammen som et lag og spiller kamper mot lag fra andre nærliggende klubber. De fleste lagene består av venner som vanligvis spiller golf sammen, men mange lag består også av kollegaer eller familiemedlemmer. Golfliga er et sosialt, morsomt og spennende seriespill som passer for alle kategorier golfspillere.

I hver kamp spiller laget (fire spillere) matchspill med handicap. NGF setter opp kampene og lagene avtaler seg imellom når de skal spille. Det spilles både hjemme- og bortekamper og lagene registrerer selv inn resultatene i GolfBox. Seier eller uavgjort resultat gir poeng og tabellene oppdateres automatisk. Prinsippet er som i de fleste andre lagidretter.

Etter innledende puljespill som består av ca. fem kamper i mai - august kvalifiserer de to beste lagene fra hver pulje seg videre til sluttspill som består av en semifinale og Norgesfinale. Sistnevnte på Miklagard GK 24.- 25. september. Selv om laget ikke skulle kvalifisere seg videre til sluttspillet er deltagelse i Golfliga langt ifra forgjeves. Hver Golfliga kamp er en spennende golfrunde som får svært mange til å oppdage nye sider og muligheter med golfen.

Hovedpremien i Norgesfinalen er deltagelse i en Pro-Am i forbindelse med en større internasjonal proffturnering i Norge påfølgende år. I forbindelse med Norwegian Challenge på Hauger GK i august inviteres Andy Cap fra Bjørnefjorden GK på bakgrunn av sin seier i Norgesfinalen i fjor.

Korte fakta, Golfliga 2011:

- I hver kamp spiller fire spillere for laget.

- Det er ingen begrensninger på hvor mange som kan inngå i lagets ”spillerstall” og spillerne på laget behøver ikke være medlem av samme klubb

- Laget velger hjemmebane (hvor hjemmekampene spilles)

- Hvert lag spiller én four-ball og to single matcher i hver kamp. Det spilles med handicap.

- Det spilles først innledende puljespill, ca. fem kamper hvor alle møter alle i hjemme- og bortekamper

- Startkontingenten (for hele laget) er kun 1.000,- hvorav 250,- tilfaller lagets hjemmebane

- Elektronisk påmeldingsskjema finner du på www.golfliga.no

Påmeldingsfristen til Golfliga 2011 er mandag 9. mai.

Pulje- og kampoppsett blir offentliggjort noen få dager etter påmeldingsfristen.

Les mer om Golfliga og meld på laget på www.golfliga.no og følg Golfliga på Facebook.

Gjør noe morsomt sammen – spill Golfliga.


Vinner av Golfliga 2010, Andy Cap fra Bjørnefjorden GK.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.