Banestatus

Postet av Rauma Golfklubb den 29. Feb 2024

Regner med mange begynner å bli klar for ny sesong, og slik værmeldingene er fremover i tid kan det være greit med en liten oppdatering.


Mesteparten av snøen er borte, men det ligger en del snø igjen nede i skogen og på hull 8.  Alle hull har mye vann på overflaten siden telen fortsatt er høyt oppe og holder på vannet.

Greener har nok fått noen vinterskader på enkelte områder siden det har ligget vann og is i lavpunkter over lengre tid som har vært vanskelig å fjerne iløpet av vinteren da  det har vekslet mellom pluss og minusgrader, så det blir spennende å følge med om det blir å spire når våren kommer

Mye vind har ført til at det er mye å rydde opp, så første dugnad blir lørdag 9 mars fra kl 10 om været tillater det

Når det gjelder åpning er det for tidlig å si noe om dato da det må bli fritt for is og det må få tørket skikkelig opp, i tillegg må værvarselet frem i tid være på vår side.   Men om Mars er snill er det lov å håpe på tidlig åpning


SveinImage Caption
Hipp Hurra!!

Postet av Rauma Golfklubb den 17. Mai 2023

Vi ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og gjester en riktig god 17-mai feiring!


Med vennlig hilsen

Rauma Golfklubb - golfglede på landets fineste banen;) 
 

The Masters på klubbhuset

Postet av Rauma Golfklubb den 8. Apr 2022

Vi viser The Masters på storskjerm på klubbhuset Lørdag fra kl 1900

(Featured groups frem til hovedsendingen starter kl 2030)


Ta med ønsket drikke selv 🙂


Hilsen fra Styreleder i Rauma Golfklubb

Postet av Rauma Golfklubb den 29. Mar 2022


Kjære golf venner,

En ny herlig golf sesong er i anmarsj, og det er bare å glede seg til den grønne årstid sammen med gode golf-venner i Rauma GK. 


Mitt navn er Trond Erik Skarshaug, og jeg ble valgt som ny Styreleder i Rauma GK på Årsmøtet den 11 februar. Sammen med meg i Styret har jeg Hanne, Åsrunn, Thomas og Svein Åge. Reidar og Bendik er Vara representanter som er med på møtene. Vi skal som Styre gjøre vårt beste for at Rauma GK skal bli en så god klubb som mulig å være medlem i, og besøke som gjestespiller. Det betyr at vi må fortsette å utvikle klubb, økonomi, bane og fasiliteter.  Det fordrer også at våre medlemmer stiller opp og hjelper oss å gjennomføre de vedtak som fattes, om det er på dugnad eller på annen måte. 

Kort om meg selv: Jeg er 56 år, kommer fra Harøya, og jobber til daglig hos Invisible Connections AS på Øran. Jeg har erfaring i å arbeide i lag og foreninger som i hovedsak baserer sin drift på dugnad og frivillighet. Jeg har spilt golf siden 1999, og er like dedikert til sporten i dag som da jeg begynte med golf. Den største gleden med spillet er fortsatt å treffe blide, hyggelige mennesker med felles interesse for sporten, god trim, og spille på gode utfordrende baner. 

Da jeg begynte i ny jobb her i Åndalsnes tilbake i 2020, ble jeg raskt introdusert for Rauma GK. Jeg ble møtt av varme og gode mennesker i og i rundt klubben, samt en bane som utfordret meg til det ytterste – tross sin størrelse. Opplevelsene i 2020 sesongen førte til at jeg skiftet medlemsklubb til Rauma GK i 2021, noe jeg ikke har angret ett sekund på. Gjennom å delta på dugnad på mandager, har jeg raskt blitt kjent med mange i og rundt klubben. Dette har vært utrolig givende, og vist meg at mange stiller opp på hver dugnad i beste lagånd. Imponerende, mer av det!!

Samtidig som det har vist meg hvor mye arbeid det er å holde en bane på 9 hull i god stand gjennom høysesong. Det krever mye fra mange, og det står respekt av den innsatsen som legges ned for at vi skal ha en best mulig bane å tilby våre medlemmer og tilreisende spillere. Det gjør seg ikke selv.

Å drifte en klubb som Rauma GK på «bare dugnad», viser seg dessverre å ikke være mulig. Dette fordi det stilles stadig større krav til administrasjon fra forbund, myndigheter for øvrig, og til stell av banen på dugnadsinnsats som ikke har nok hender. Derfor bestemte Årsmøtet i februar i år at Rauma GK setter av Kr. 350.000,- i budsjettet til innleie av diverse tjenester som Administrasjon/Daglig ledelse, greenkeeper/bane tjenester osv. Så langt ser det ut som vi skal komme langt med å bruke 250.000,- til bane og administrasjon. Banekostnaden er den absolutt mest krevende og største posten. 

På første Styremøte etter årsmøtet, ble det derfor viktig å få raskt på plass det administrative og komiteledere. Av komiteer var det viktigste å få på plass en plan og system for stell av greener og banen. Banen trenger kontinuerlig stell, også tidlig i sesongen, og få på plass ansvarlige til å ta denne jobben var viktig. Kontinuitet er viktig også når det gjelder Daglig ledelse. Gunnar Gridset ble av Styret innleid som Daglig leder for Rauma GK i 2022. Det er første året Rauma GK er organisert med en Daglig leder, og Styret er glad for å få en rutinert leder som kjenner klubben godt fra tidligere til å ta jobben som klubbens første Daglige leder. 

For Styret er det viktig at Rauma GK er klar for sesongen 2022, og samtidig at det lages rutiner, instruksjoner og systemer for den nye organisasjonsmodellen. Slik vet alle hvem som gjør hva, og slik blir det forutsigbart for de som skal ta over roller i klubben på et senere tidspunkt. 

Jeg gleder meg til banen åpner, til å treffe medlemmer og tilreisende, og håper at alle er med å bidra til at vi får en god sesong i Rauma GK. Positivitet, dugnadsånd og en god innstilling er med på å gi et godt bidrag til lokalsamfunnet. Vi har mye å være stolt av i Rauma GK og Rauma Kommune. 

Jeg og Styret ser frem til å se deg på banen, klubbhuset og til dugnad. God golf sesong 2022!