Grasrotandelen - verv grasrotgivere og vinn vervepremier (gratis PRO-timer)

Postet av Rauma Golfklubb den 8. Des 2009

 Tidenes julegave
 
Vervepremier i form av PRO-timer - gjør en innsats for klubben i desember !
 
- Kjære medlem: Gjør en liten innsats for å hjelpe Rauma Golfklubb å få tak i midler som ligger til "utdeling" hos Norsk Tipping.  For året 2009 har Grasrotandelen tilbakevirkende kraft. Dette betyr at den klubben eller foreningen spilleren (tipperen) velger å støtte, vil motta 5 prosent av alt han/hun har spilt for i hele 2009. Rauma Golfklubb oppfordrer derfor sine medlemmer å VERVE grasrot-givere før nyttår! Det er ikke vanskelig, og det koster ikke 5 øre ........

 

Verv slekt og venner, kollegaer på jobben eller andre.....?!!

Bare 25% av de som spiller hos Norsk Tipping har så langt tilknyttet seg en grasrot-mottaker, f. eks. Rauma Golfklubb. Pr. 07.12.2009 har Rama GK 43 grasrot-givere via Norsk Tipping. Det er bra, men i følge Norsk Tipping kan det være svært mange potensielle grasrot-givere som forhåpentligvis kan verves ved litt aktiv innsats av våre medlemmer nå på tampen av året. 

Det ryktes at èn person i styret har vervet 5 "ikke-golfere" tidligere i år, men dette teller ikke i vervekampanjen...............

GRASROTANDELEN - VERVEKAMPANJE Rauma Golfklubb DESEMBER 2009

Vedtatt på styremøte i Rauma Golfklubb 02.12.2009.

Vervepremie til den/de som verver flest grasrotgivere i desember 2009:

1. premie: 3 protimer *

2. premie: 2 protimer *

3. premie: 1 protime *

* ) Protimer på Rauma Golfbane som dekkes av Rauma Golfklubb sesongen 2010. Ved likt antall vervinger foretas loddtrekning.

Her finner du vervekupong som du sender inn til Rauma GK innen 10.01.2010. De personene du verver, fører du opp på arket. Vi stoler på at deg som golfspiller.  Vi kan ikke kontrollere at de du verver, virkelig registrerer RGK som grasrotmottaker, men det er fint om du "pusjer" de du verver slik at de gjør det de skal hos kommisjonæren.

Her finner du et ark med strekkode og organisasjonsnr. strekkode og organisasjonsnummer til Rauma Golfklubb. Be den du verver, ta med seg arket til tippekommisjonæren for registrering sammen med spillekortet sitt fra Norsk Tipping. Husk: det koster vedkommende ingenting.....!

Les mer om Grasrotandelen på Norsk Tipping sine hjemmesider.

Norges Idrettsforbund ber klubbene kjappe seg for å få "hentet ut" midler fra Norsk Tipping..


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline