Golfreisen 2008 - et tiltak for klubbene i regionen

Postet av Rauma Golfklubb den 29. Apr 2008

Golfreisen 2008 - et spennende tiltak!

Klubbene i regionen har i fellesskap laget et konkurranseopplegg som skal motivere våre spillere til å besøke hverandres flotte golfbaner i regionen. Spiller du minst 6 av de 8 golfbanene, er du med i trekningen av en ukes golfreise for 2 personer til Portugal! Også andre flotte premier som du kan vinne, selv om du ikke spiller så mange som 6 baner. Konkurranseperioden er fra 1. mai til 15. oktober. 

Brosjyrene som inneholder en grundig presentasjon av alle de 8 golfbanene, samt konkurranseregler, vil være tilgjengelig ute hos klubbene ca. 1. mai. 

Takket være en teknisk løsning via Surnadal GK kan du allerede nå "bla deg" gjennom brosjyren Golfreisen 2008 på nettet.

Rauma Golfklubb takker spesielt de 4 lokale firmaene som sponset brosjyren: Rauma kommune, Grand Hotel, Kroken Caravan og Åndalsnes Camping.

Klubben henstiller sine medlemmer å gå sammen flere personer i en bil og ta en rundtur eller sju. Det kan kanskje være lurt å ringe den klubben/banen du skal spille, på forhånd. Bare så du ikke kommer stengt bane, midt oppi ei turnering e.l.

God Tour........!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.