Gjesteinformasjon

Postet av Rauma Golfklubb den 4. Sep 2007

Velkommen til Rauma Golfklubb!

Hull 2 med Vengetindene og Romsdalshorn i bakgrunnen.

Rauma Golbane

 

Golfanlegget til Rauma Golfklubb, som ligger kun 2 km utenfor Åndalsnes sentrum, består av en flott 9 hulls golfbane, et praktisk klubbhus, drivingrange, øvingsgreen og øvingsbunker. Nærmere detaljer om banen og det enkelte hull finner du under baneinformasjon i venstremenyen.

 

Se bildeserie fra banen. Mer informasjon om Rauma som turistkommune finner du her 

 

Kontaktinformasjon

 

Adress:    Setnesmoen, 6300 Åndalsnes.

Mobile:    920 31 073.

Website:  www.raumagolf.no

E-mail:    post@raumagolf.no This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Åpningstider

 

I sesongen er banen stortsett "alltid åpen", men den er stengt hver mandag i tidsrommet kl. 17.00 til 20.00 på grunn av vedlikehold som i all hovedsak skjer på dugnad utført av klubbens medlemmer. I sommerhalvåret arrangeres det klubb-turneringer på tirsdager, og da er også banen stengt fra ca. kl. 17.00. Våre gjester er velkommen til å delta på disse og øvrige turneringer i klubbens regi. ( Se terminlisten som du finner under Turneringer).

Banen er stort sett åpen året rundt såfremt værforholdene tillater det. Fra senhøstes til vår er det spill på vinter-greener, men dog ikke på alle hull.

 

Greenfee 

 

Greenfee for voksne  ( fra og med det året man fyller 19 år) er kr. 200,-. Barn og juniorspillere til og med 18 år betaler kr. 100,-.

 

Det er også mulig å kjøpe 1 ukes greenfee, dvs. for 7 sammenhengende kalenderdager. Prisen er kr. 600,- for voksne og kr. 300,- for barn og junior.

 

HC-krav og sikkerhet på banen

 

Det kreves bestått VTG-kurs for å spille på banen. 

 

Spillere må vise særlig aktsomhet ved utspill fra gul tee hull 2 (11) der utslaget krysser veg. Utslaget får ikke benyttes av spiller som går alene! 

 

Utleie av traller og køllesett

 

Utleie av tralle                                   kr.    30,-

Utleie av køllesett, voksne                  kr.   100,-

Utleie av køllesett, barn                      kr.    50,-

 

Praktiske detaljer

 

Alle registrerer seg i greenfee-bua på klubbhuset med navn og medlemsklubb. Der finner du greenfee-billetter og konvolutter til å legge penger og kvitteringsdelen i. Klubbhuset har ingen fast åpningstid, men det er stort sett noen tilstede på dagtid og tidlig kveld. Når klubbhuset er åpent kan du kjøpe baller, hansker, peg’er med mer i et selvbetjeningssystem. I klubbhuset er det også toilett og vaskerom.

 

Automaten for kjøp av rangeballer er plassert like ved siden av greenfee-bua. Du må bruke 20 kroners mynt på automaten.

 

Tee for hull 1(10) er like ved velkomstskiltet til banen. Greenen for hull 9(18) er i front av klubbhuset.

 

Vi jobber hardt for å holde god kvalitet på alle spillefelter. Husk å reparere nedslagsmerker på greenene og legg tilbake oppslått torv på fairway og tee-stedene.

 

Overnatting i Rauma

Her finner du informasjon om overnattingsmuligheter i Rauma, enten du velger hotell, campingplass eller noen av de mange andre overnattingsalternativene.

 

 

Oppdatert 09.02.2012 AM


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline