Look to Molde GK - hvordan øke aktiviteten på golfbana?

Postet av Rauma Golfklubb den 2. Jun 2015


I en artikkel i RB sist lørdag kunne vi lese et intervju med lederen i Molde GK i artikkelserien "Tett på". Intervjuet er interessant på mange måter. Molde GK sliter i likhet med mange andre golfklubber i Norge, med å holde aktiviteten oppe, og ikke minst med rekrutteringen. Noe har de lykkes med og kanskje kan Rauma GK ha noe å lære? Kan vi ta tak i noen av de ideene som vår "fadderklubb" har?

Ingen planer om utvidelse til 18 hull
Molde GK har i likhet med Rauma GK ingen planer om å utvide fra 9 til 18 hull, kan vi lese i artikkelen. Ålesund GK er som kjent den eneste banen i vårt fylke med 18 hull. Molde GK har som Rauma GK løst dette ved å etablere 3 utslag pr. hull for på den måten å kunne ha 2 ulike 9hullssløyfer.

Øke aktiviteten - lavterskeltilbud
Molde GK har et tilbud om golfbursdager, de har et opplegg som kalles Early Birdie med utslag kl. 06.00, de har planer om et lavterskeltilbud alla "minigolf" og de sysler med tanker om "fotballgolf". Alt dette for å få unge og gamle, og ikke minst (eks)fotballspillere til golfbanen. Noe å tenke på for Rauma?Kommunedelplanen for Åndalsnes 2010 - 2020 har heldigvis tatt høyde for et litt større arealbehov for golf enn dagens leide golfareal, jfr. planens utvidelse mot nordøst mot brinken ned til Frydenlund.

Les artikkelen fra lørdagens RB her.

Kommunedelplankart for Åndalsnes 2010 - 2020.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.