Medlemsmøtet mandag 14. mai med grundig informasjon fra styret og oppfordring om å bruke Vipps

Postet av Rauma Golfklubb den 18. Mai 2018

Medlemmene som møtte til mandagens medlemsmøte, fikk en grundig gjennomgang fra styret og andre om hvordan det står til med klubben og bana. 

Økonomien er bra og medlemstallet er snart oppe i 250. 

Den harde vinteren har gjort store skader på bana og greenene, spesielt på green 4. Her er Team Bispen i gang med utbedringer. Alle greener er i ferd med å bli vertikalskjært og resådd. På green 4 vil det bli utbedringer som gjør at deler av greenen blir stengt denne sesongen.

Medlemmene ble oppfordret til å like og evnt. dele nyheter som klubben legger ut på Facebook. Dette er svært effektiv markedsføring som attpåtil er gratis. 

Ellers ble medlemmene oppfordret til å benytte Vipps når det gjelder betalinger til klubben. Ved å installere Vipps-appen på mobilen og søke opp Rauma Golfklubb, får man opp en vareliste der man kan spesifisere hva betalingen gjelder. Dette forenkler arbeidet for kasserer.

Styret er nå komplett ved at Gunnar Gridset som opprinnelig ble valgt son vara på årsmøtet i januar, har sagt ja til vervet som styremedlem med funksjon som sekretær. 

Her finner du forøvrig klubbens organisasjonsplan (PDF).

 

Eksempel på skjermbilde og vareliste for Rauma Golfklubb på Vipps:

  

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.