Grasrotandelen er lansert!

Postet av Rauma Golfklubb den 2. Mar 2009

Vi er i gang! Pr. 2. mars er allerede 3 spillere registrert som "givere" til Rauma Golfklubb. Fra 1. mars kan som kjent du som tipper/spiller hos Norsk Tipping, selv bestemme at inntil 5 % av det du spiller for, skal overføres f. eks. til Rauma Golfklubb. Vær rask og registrer deg som grasrotgiver til fordel for Rauma Golfklubb. Bruk gjerne SMS eller ta med deg klubbens strekkode sammen med spillekortet til kommisjonæren.
 

Rauma Golfklubb har organisasjonsnr. 982 132 819. Nedenfor kan du se hvordan du støtter Rauma Golfklubb når du spiller. 

Kilde: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009!

1. mars 2009

Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg. En forutsetning er at mottakeren er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker.

Når du skal levere spill fra og med 1. mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Slik knytter du deg til en grasrotmottaker:

1.  Norsk-tipping.no:

Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til.

2.  Norsk Tipping Mobilspill:

Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side deretter Oppdater. Deretter kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

3.  SMS:

Send kodeord GRASROTANDELEN <organisasjonsnummer> til 2020. Eks GRASROTANDELEN 123456789. Organisasjonsnummer til laget Rauma Golfklubb er 982 132 819. Dette er kanskje den enkleste metoden?!  Du får umiddelbart en melding tilbake fra 2020 som sier at "Din støtte til grasrotmottaker RAUMA GOLFKLUBB er registrert. Hilsen Norsk Tipping".

4.  Kommisjonær:

Skriv ut strekkode Rauma Golfklubb og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen i tippedisken.

Lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline