Årsmøtet for 2015 søndag 13. desember kl. 18.00 på klubbhuset

Postet av Rauma Golfklubb den 11. Nov 2015

Styret ved leder Lars Ramstad (i midten på bildet) kaller herved inn til årsmøte for 2015 som avholdes i klubbhuset søndag 13. desember kl. 18.00 – 20.00. Vanlige årsmøtesaker.

Fra kl. 20.00 serveres det julemiddag til selvkost og kl. 20.15 ser vi spent på NRK-programmet Smæsj med Linda Eide.

På bildet ser vi Linda Eide, programleder i NRK, sammen med klubbens leder, Lars Ramstad, og Knut Mjelva. Bildet er tatt i fjor høst forbindelse med innspillingen av programserien "Smæsj" der siste program som handler om golf, kommer på TV søndag 13.12.2015 (se mer info nedenfor).

Årsmøtet for 2015

Forslag på saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styrets leder Lars Ramstad i hende senest fredag 27. november 2015, gjerne på e-post larramst@online.no.

Årsmøtesaker med regnskap og budsjett vil være tilgjengelig for medlemmene på klubbens hjemmesider www.raumagolf.no senest lørdag 5. desember 2015.

Etter hvert vil du også finne dagsorden med saksliste og saksdokumenter på klubbens hjemmesider.

Medlemmer som ønsker dokumentene tilsendt, bes ta kontakt med Lars Ramstad, tlf. 917 42 041.

Se forøvrig klubbens vedtekter § 9 - 12 vedr. årsmøtet og hva som skal/må behandles.

Hvem som utgjør det sittende styret og andre tillitsvalgte i klubben, framgår av årsmøteprotokollen fra fjorårets årsmøte. Her kan du se fjorårets årsmøteprotokoll 09.12.2014 og andre relevante dokumenter i den forbindelse finner du i dokumentarkivet.

Julemiddag

Som på årsmøtene de siste par årene, satser vi også i år på en rikholdig julemiddag som serveres straks etter at selve årsmøtet er ferdig. Vi kommer tilbake med mer informasjon om middagen og om påmelding og kostnader for den.

NRK-programmet Smæsj med tema Golf

Vi har lenge ventet i spenning på Linda Eide sin programserie om norske idretter. Vi har nå sett både synkronsvømming, fotball og basket, og bør glede oss til programmet om golf som blir sendt kl. 20.15 på årsmøtedagen vår. Der blir det innslag både fra Skottland og fra norske golfbaner, men vi er selvsagt veldig spent på hvor mange minutter av programmet som er viet Rauma Golfbane og alle de 1905-kledde humørfylte medlemmene som var med på opptakene. Vi ser programmet sammen mens vi hygger oss med julemiddagen.


Styret

Åndalsnes 11. nov. 2015


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.