Import av gammelt innhold fra KlubbenOnline

Postet av Rauma Golfklubb den 22. Mar 2016

Klubbens forrige hjemmesideløsning (KlubbenOnline) ble erstattet av ny løsning fra IdrettenOnline i april 2014. Nyheter/artikler fra den gamle hjemmesiden er nå importert inn i den nye.

Foreløpig finner du disse gamle artiklene ved å gå til Klubben>Klubben>Blogg. Du må bare scrolle deg nedover så vil de listet ut etterhvert som du scroller. Dette er gamle nyheter så de ligger et stykke nedover på siden.

Rauma Golfklubb har bedt support hos IdrettenOnline om at det blir ordnet med sortering av de gamle nyhetene pr. år. I tillegg må de gjøres søkbare.


Postet av IdrettenOnline ca. 01.01.2016

"Vi har fått mange spørsmål om hvordan importere gammelt innhold fra Klubben Online til IdrettenOnline. Klubben Online er som dere sikkert har fått med dere lagt ned, og det er uvisst hvor lenge disse vil være tilgjengelige.

Nyheter
Det vi har fått tatt sikkerhetskopi av er alle nyheter som er publisert på KlubbenOnline med unntak av nyhetene i perioden April 2014 - Desember 2014, men våre teknikere jobber med å få ut disse også.

Bilder og dokumenter
Tilgjengeligheten til KlubbenOnline nettsidene har vært veldig variabel de siste månedene. De er i skrivende stund oppe og kjører, men vi vet ikke hvor lenge det vil være slik. Derfor anmoder vi alle som ønsker å få tatt vare på dokumenter og bilder å manuelt gå inn og lagre disse da vi ikke har noen måte å hente ut disse på.

For å få tatt en import av dine nyheter, send oss en e-post til support@idrettenonline.no med navn på klubb og link til den gamle KlubbenOnline siden så bistår vi med resten."

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.