Forsikringer - info

Postet av Rauma Golfklubb den 11. Aug 2016

images (4).jpg

Forsikring var et av temaene som ble tatt opp på gårsdagens medlemsmøte. Alle medlemmer av golfklubber tilsluttet NGF har idrettsforsikring (ulykke og ansvar) i Codan Forsikring.

Idrettsforsikringen omfatter alle medlemmer som ikke er dekket av NIFs barneforsikring, dvs. fra man har fylt 13 år. Etter fylte 70 år gjelder noen begrensninger. Forsikringen dekker i tillegg personer som er under opplæring og trening i forbindelse med Veien til golf, når aktiviteten arrangeres av en golfklubb tilsluttet NGF.

Alle golfspillere som er medlemmer av golfklubber tilsluttet NGF har, gjennom betalt klubbkontingent, en automatisk ansvarsforsikring. Forsikringen dekker ansvar ved spill på baner i hele verden.

Enkelte utenlandske baner krever en slik forsikring før man slipper golfere ut på første tee, og det er ikke uvanlig at man må betale ekstra for dette. Med Codans forsikring, som altså ligger innbakt i klubbkontingenten, har norske golfere med gyldig golfkort allerede en slik ordning, og det burde derfor være unødvendig å betale denne tilleggsforsikringen.

Ulykker på golfbanen kan skje:

Truffet i hodet av golfball

Alpinstjerne traff kona med golfball

Fikk golfball i hodet - klubb dømt

Les mer om forsikringsordningen på NGF's sider.

(Denne linken finner du også under Klubben > Forsikringer)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.