Golftur til Spania

Postet av Rauma Golfklubb den 22. Des 2016

Tommy Pettersson Torsvik, tidligere daglig leder i Molde Golfklubb, organiserer golfturer til Spania. Rauma Golfklubb har mottatt en epost der Torsvik åpner for at medlemmer av Rauma GK kan henge seg på turen som Ålesund og Molde arrangerer i april 2017, eller han kan ordne med opplegg for en fellestur for medlemmer i Rauma GK der det minst må være 10 deltakere.

Nedenfor ser du utdrag av eposten fra Tommy Pettersson Torsvik.

Her ser du invitasjonen vedr. turen som Ålesund og Molde arrangerer
.

"Jeg tar kontakt med dere selv om jeg ikke lenger jobber som daglig leder i Molde GK. Jeg bor for tiden i Spania, like utenfor Benidorm på solkysten i Costa Blanca.

Vi kommer bare til å bo her frem til sommeren. Jeg har fått mange gode kontakter innenfor golfmiljøet her nede og da spesielt med tanke på å arrangere golfturer for nordmenn.

Vi har gått ut med tilbud til medlemmer i Ålesund og Molde for en tur vi skal arrangere 22. - 29. april. Det er 27 påmeldte så langt, vi hadde tenkt å begrense det til 40, men muligens vi må øke denne til 50. Jeg legger ved denne invitasjonen.

Jeg ordner gjerne en medlemstur for dere andre klubbene også hvis det er interessant? Det bør være over 10 personer som blir med på turen. Jeg får gode priser med golfklubbene her nede og jeg tilbyr samme tilbudet som Molde og Ålesund har fått. Vi tar ca. kr. 1.500,- mer enn kostpris som tilbud ut til medlemmene og jeg deler dette med klubben 50/50. Da sitter golfklubben også igjen med litt etter en slik tur.

Det er kanskje også mulighet for å melde seg på turen som Ålesund og Molde arrangerer.

Bare til å ta kontakt ved påmelding eller spørsmål.

Ha en fin førjulstid og lykke til med planleggingen av golfsesongen 2017.
Tommy Pettersson Torsvik

tlf. 93 23 71 09"

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.