Team Bispen er allerede i gang

Postet av Rauma Golfklubb den 4. Jan 2017

Nyttårsrakettene er snaut kalde før Team Bispen er i gang med sitt første planleggingsmøte for sesongen. Det er mye som skal forberedes før sesongstart. Ikke minst skal maskiner og utstyr ha ettersyn og gjøres klar til sesongstart med ladde batterier – akkurat slik som gutta som utgjør Team Bispen.

De fleste uteoppgavene i golfanlegget er avhengig av utviklingen av vær og temperatur, men uansett skal det bestilles frø og gjødsel og mye annet som bør være i hus til utearbeidene begynner.

Årsmøtet vedtok en forbedret dugnadsløsning for medlemmene og vi er spent på hvordan nyordningen vil virke i praksis, sier teamleder Reidar Reistad. Han kan imidlertid love at alle medlemmer skal få tilbud om meningsfylte dugnadsoppgaver for å fylle times-kvoten sin.

I år som i fjor, vil det bli faste klippegjenger for fairway-klipping pr. hull. Kanskje vil det bli en egen gjeng som har ansvaret for drivingrange og ballplukking, kanskje også noen faste medlemmer som spesialiserer seg på bunker-vedlikehold.

Vi gleder oss over at det går mot vår og en ny golfsesong. Da er det godt å vite at Team Bispen allerede er i gang.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.