Klubbmesterskap 2019

Postet av Rauma Golfklubb den 26. Aug 2019


Da er årets klubbmesterskap over.

30 deltakere og fint golfvær.

Årets klubbmestere ble Åge Herje og Dagny Brevik.

Gratulerer. 


0 Kommentar

IC Open 2019 ble en suksess!

Postet av Rauma Golfklubb den 18. Aug 2019

Lørdag 17. august ble årets utgave av IC Open arrangert. IC-general Svein Berg kunne ønske velkommen 39 spillere fra både Rauma, Molde, Ålesund, Kristiansund og Sunnmøre Golfklubb i et strålende golfvær. Det ble en flott og hyggelig runde hvor latteren satt løsere og løsere etterhvert som forfriskningene ble servert. 

Etter turneringen var terrassen på klubbhuset full av sultne golfspillere som ventet på grillmester Lars Ramstads nydelige grilltallerken. Det var veldig hyggelig at så mange hadde anledning til å tilbringe kvelden på Setnesmoen. Rauma Golfklubb takker Invisible Connections og alle andre som bidro til at dette ble en meget vellykket turnering og fest.


Resultater IC Open 2019


Reidar Reistad og Arna Stennes fikk et napp i vandrepokalen for beste resultat herrer og damer.

Herrer senior: 1. Reidar Reistad - 2. Gunnar Gridset - 3. Harry WestgårdDamer: 1. Arna Stennes - 2. Liv Torhild Sandnes (ikke på bilde) - 3. Ada Sætrang

Herrer: 1. Ole Johan Wenge - 2. Petter Stette - 3. Frank Aasestrand

Junior Gutter: 1. Kittisak Kakarndee

Spillerne ble ønsket velkommen av sponsor og IC-general Svein Berg og turneringsleder Sidsel Farkvam.

Hyggelig besøk av daglig leder i Invisible Connections Arve Øverås og sønnen Daniel Øverås.

Siste finish før start.

Øystein Bruaseth og Lars Ramstad sørget for forfriskninger underveis. Her er det Torill Mork og Odd Sekkesæter som får en velfortjent "oppstrammer".

Bakermester Stine hadde laget en fantastisk kake i anledning IC Open. Kunstverket smakte minst like godt som den så ut!

Premiebordet sponset av IC. Trøstepremier i form av Veøy-vin ble sponset av Kjetil Reistad.Puttekonkurransen "Thomas Open" ble i år vunnet av Harry Westgård på en meget overbevisende måte; Rett i koppen. I følge vinneren selv en putt på minst 30-35 meter :).0 Kommentar

Grillfest påmelding 17.08.2019

Postet av Rauma Golfklubb den 15. Aug 2019

Etter IC open inviterer Rauma golfklubb til grillfest. Vi tilbyr grilltallerken ala Lars med påfølgende kaffe og kake fra baker Stine. Du kan bestille mat samtidig som du betaler turneringsavgiften til turneringskomiteen. Pris for grilltallerken inkl kaffe og kake kr 150,-. Dersom du ikke skal spille, ta kontakt med Arna Stennes for bestilling av mat. Vi minner om at klubben har ambulerende skjenke bevilgning denne dagen så du får kjøpt ekstra god drikke også!

Velkommen :) 


0 Kommentar

Velkommen til IC-Open lørdag 17. august 2019

Postet av Rauma Golfklubb den 10. Aug 2019

Invisible Connections og Rauma Golfklubb har gleden av å invitere til årets utgave av IC-Open lørdag 17. august kl 11:00. Påmelding skjer via Golfbox.

Etter turneringen blir det grillfest på klubbhuset. Grillmester Lars Ramstad sørger for at det blir mulig å kjøpe grilltallerken. I tillegg har klubben fått ambulerende sjenkebevilgning slik at du også kan få kjøpt noe godt å drikke.

Kontaktperson for turneringen; Sidsel Odel Farkvam 

Velkommen!0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline