Vi åpner for lukket klubbturnering 3. mai 2020

Postet av Rauma Golfklubb den 30. Apr 2020

Søndag 3. mai kl 11.00 ønsker vi klubbens medlemmer (lukket klubbturnering) velkommen til flaggturnering uten flagg! Dette vil være en «prøve» turnering der vi øver på og prøver ut de midlertidige modifiserte reglene i forbindelse med covid-19 utbruddet. Disse reglene er utarbeidet av NGF og henger som oppslag på tavlen ved klubbhuset. Regler for bruk av golfanlegget henger også på samme plass. Vi ber ALLE gjøre seg kjent med disse reglene før de deltar på turneringen og øvrig spill på Rauma golfbane.

Sidsel og Smari skriver ut scorekort til hver turnering. All berøring av sorekort gjøres ved bruk av hansker og socorekortene henges opp på en snor ved klubbhuset. Selv om vi kan tilby scorekort, oppfordrer komiteen alle til å skrive ut egne scorekort hjemme og bruke disse i turneringer med hensyn til mulig smitte. Når runden er ferdig skal markøren godkjenne scorekortet muntlig. Scorekort legges i egen kasse ved klubbhuset. Sidsel og Smari vil legge inn resultater i golfbox. Betaling skjer via vipps. Hanne vil annonsere vinnere av turneringer på klubbens hjemmeside og facebook side. 

Vi oppfordrer ALLE til å holde avstand til hverandre før, under og etter turneringen. Dersom regler for bruk av golfanlegget ikke blir overholdt, kan dette føre til at banen blir stengt! 

Vis respekt for hverandre og samarbeid godt, så vi sammen kan spille golf!



                                                                                                             Turneringskomitteen 2020

                                                                                                               Smari, Sidsel og Hanne


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.