OBS! Årsmøtet blir i år avholdt før nyttår

Postet av Rauma Golfklubb den 3. Sep 2007

Rauma Golfklubb har i alle år avholdt sitt årsmøte etter nyttår, ofte i februar.  Leder i klubben, Einar Skorgen (bildet), opplyser at i år har styret besluttet å endre på dette i og med at årsmøtet avholdes allerede 11. desember.

Dette innebærer at styret allerede i løpet av september og oktober må gjøre forberedende arbeid til årsmøtet.  Det samme gjelder valgkomiteen.  At årsmøtet kommer like etter sesongslutt, mener styret bare er en fordel.  Det kan være uheldig at det går for lang tid fra sesongslutt til årsmøte.  Dessuten vil endringen gjøre at det nye styret kan komme i gang med sitt arbeid 2 måneder tidligere enn det som har vært tilfellet før.  Dette er kanskje den største fordelen, mener styret.

Styret oppfordrer medlemmene til å allerede nå å komme med innspill mht. saker som de vil ha tatt opp til behandling på årsmøtet, eller å kontakte valgkomiteens formann, Reidar Reistad, med forslag til aktuelle kandidater til tillitsverv. 

Hvem som er på valg, ser man av oppstillingen under "Organisasjon" og "Styret".  Som et ledd i årsmøteforberedelsene bør alle medlemmer ta en kikk på klubbens vedtekter som også er å finne under "Organisasjon".

Årsmøtet vil bli annonsert 1 måned forut.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline