Fairway hull 5 og 8 - GUR

Postet av Rauma Golfklubb den 16. Mai 2012

Lokale regler: nysådde områder er definert som GUR.

Fairway 5 og 8 - isbrannskadde områder repareres. Banekomiteen har fått i oppdrag av styret å iverksette reperasjon av fairway 5 og 8 der fjorårets isbrann medførte at store partier av fairway'ene på hull 5 og 8 fortsatt er uten gress. I dag onsdag den 16/5 startet arbeidet med reperasjon av fairway 8, dvs. fresing, såing og rulling. Fairway 5 tas etter 17. mai. Vi minner om at lokale regler for Rauma Golfbane allerede definerer nyådde områder som GUR med spilleforbud, jfr. opplysninger på scorekortet. Fritak iht. regel 25.1. Les regel 25 på side 94 i Golfreglene på NGF's hjemmesider

Greenene hullpipes. Styret har også bestemt at hullpiping av greener skal iverksettes så snart som råd. Dette vil skje så snart utstyr er tilgjengelig. Hullpiping benyttes for å reparere en "død" green etter vinteren. Les mer om reetablering av død green etter vinteren.

De fire karene som den 16. mai tok et tak på hull 8 for å reparere fairwayen, er her fotografert foran den innleide traktoren med rulle. Fv.: Rune Myklebostad, Harlald Jakobsen, Inge Gudmund Bø og Egil Erlanden. Harald og Inge utgjør 50% av banekomiteen, mens Harald og Egil er blant de fire som er hullansvarlige for hull 8.

Siste: halvparten av isbrannskadd fairway 5 ble utbedret på tilsvarende måte torsdag 7/6. Denne gangen ble resultatet bedre i og med at maskina kjørte over området flere ganger. Resten av isbrannskadd fairway 5 skal utbedres til høsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.