Prosjekt Mulligan - kurs i Molde søndag 13.12.2009

Postet av Rauma Golfklubb den 13. Des 2009

Golftinget har vedtatt at det innføres nytt system for medlemsadministrasjon fra 1. januar 2010. Klubbene i Norge skal fra nyttår benytte Golfbox til medlemsadministrasjon og kort-bestilling i tillegg til booking av starttid, handicapadministrasjon og turneringsadministrasjon som brukes av klubbene i dag. Golfbox er et gjennomprøvd system som i dag benyttes i Danmark, Sverige og Finland. NGF bryter dermed samarbeidet med NIF og Medlemsservice. Søndag 13. des. var klubbene i vår region invitert til kurs i modulen medlemsadministrasjon. Mye nytt og mye å sette seg inn i. Kurs i flere moduler skal avholdes regionsvis før 1. april 2010. Fra Rauma deltok Morten Nord og Arvid Meyer.

INFO om prosjektet pr. ultimo oktober 2009 

Prosjekt Mulligan ble startet av NGF for å kartlegge golf-Norges behov og krav knyttet til medlemsadministrasjon i GolfBox, samt å sikre at utvikling av løsningen skjer i henhold til golf-Norges krav, og implementere den nye løsningen etter godkjennelse på Golftinget 2009.

Gjennom det siste året har Prosjekt Mulligan gjennomført tre workshops hvor alle klubber i Norge har fått mulighet til å delta, samt innhentet informasjon og krav og ønsker fra klubbene gjennom en web-basert spørreundersøkelse. Prosjektet har med bakgrunn i de innspill dere som klubber gav oss, utarbeidet en detaljert kravspesifikasjon for den nye medlemsadminstrasjonen i GolfBox, med tanke på at den fullt ut skal erstatte Klubben Online og dermed innfri deres høyest prioriterte krav; alt skal være i ett system.

Vi har nå kommet til testfasen i prosjektet, hvor de fire pilotklubbene bidrar til å få testet de nye funksjonene og modulene i GolfBox applikasjonen. Primært er det medlemsadministrasjon som testes, men vi tester selvsagt også alle andre forbedringer og nye funksjoner; så som forbedret søk på navn og bestilling av kort. De fire pilotklubbene som nå tester ut systemet på vegne av golf-Norge, er Sola GK, Groruddalen GK, Jæren GK og Meland GK, og Laila (Sola), Arne (Grorud), Frank (Jæren) og Knut (Meland) legger ned mye tid og krefter på å få testet ut løsningen så grundig som mulig, frem mot at prosjektgruppen og pilotklubbene legger frem sin innstilling for Golftinget i november.

Basert på hvor vi er i fremdriften akkurat nå kan vi bekrefte at løsningen vil innfri kravene til golf-Norge slik de er definert i ”Funksjonell Kravspesfikasjon for Medlemsadministrasjon”, og da med hovedtyngde på at alle funksjoner og operasjoner skal kunne gjøres fra ett og samme system. Som en del av dette har vi nå ferdigstilt også kortbestilling, og denne funksjonen vil implementeres for alle klubber så fort den er testet av alle parter. Den eksisterende ”NGF KortCenter” vil selvsagt ikke fjernes før vi går helt over til ny løsning, så dere vil ha mulighet til å benytte begge løsningene frem til da.

Prosjektgruppen for prosjektet, som består av undertegnede, Per Thomas Hansen (NGF), Knut Holba (Meland), Helge Toft (Haga), Tone Malm (Grini) og Stein Jodal (NGF-TD), har tilrettelagt en webside for prosjektet, hvor vi vil gjøre tilgjengelig kravspesifkasjon og testrapporter, og ikke minst legge ut nyheter og informasjon underveis frem mot en endelig utrulling av løsningen etter Golftinget.

Websiden til prosjektet finner du her: https://service.projectplace.com/pub/norwegian.cgi/0/294038310?op=pm&o=PublicwebExternal_overview&tab=PublicwebExternal_overview&m=pubweb

MVH

Morten Duesund

Prosjektleder, Prosjekt Mulligan


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline