Info nr. 2 vedr. klubbhusprosjekt Trollstigen Resort

Postet av Rauma Golfklubb den 16. Sep 2009

Klubben hadde mandag den 14/9 et konstruktivt og positivt møte med Rauma kommune der man fikk en del avklaringer.  Et enstemmig styre i klubben besluttet i sitt møte tirsdag den 15/9 å igangsette så snart som mulig en fremsendelse av byggesøknaden og å iverksette opparbeidelsen av tomten og oppsetting av grunnmurer. Det siste så langt som mulig på dugnad. (16/09/2009).

 

Møtet med kommunen ga følgende avklaringer:

  1. Klubben må fremme full byggesøknad for det nye bygget (Trollstigen Resort-huset).
  2. Klubben kan søke om en ny byggetillatelse uten at dette kansellerer gjeldende byggetillatelse fra 2008.
  3. Klubben kan grave ut tomten og sette opp grunnmurer til det nye huset (Trollstigen Resort-huset) med basis i gjeldende byggetillatelse fra 2008.
  4. Disp. søknad mht. energikravet i byggeforskriftene vil bli behandlet (og med stor sannsynelighet godkjent) i møte 24/9 eller 30/9.

Å få innvilget disp.søknaden nevnt i pkt. 4 er en absolutt betingelse for å gjennomføre prosjektet.  Får ikke klubben disp., vil dette medføre store ekstrakostnader, noe som i realiteten vil sette en stopper for hele prosjektet. 

Videre har Rauma Golfklubb fått bekreftet kjøpesummen fra selger av Trollstigen Resort-huset, og at klubben overtar et heftelsesfritt hus.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline