Ekstraordinært årsmøte 1/9-09 gikk inn for klubbhus fra Trollstigen Resort

Postet av Rauma Golfklubb den 3. Sep 2009

- JA. Leder Einar Skorgen fikk ja fra et enstemmig årsmøte.Et enstemmig årsmøte (ekstraordinært) vedtok å gå inn for styrets forslag om kjøp, flytting og gjenoppbygging av servicebygget på Trollstigen Resort som nytt klubbhus for Rauma Golfklubb. Det møtte 24 medlemmer.  Møtereferat kommer i løpet av helgen, eller senest mandag 7. september. (Vi ber om forståelse for at dette kan ta litt tid, idet vi minner om at sekretær og web-ansvarlig betjener golfklubben på sin fritid). 

Realiseringen av klubbhusprosjektet er imidlertid avhengig av om Trollstigen Resort får godkjent sine byggeplaner om hotell på sin tomt på Soggemoen. Det er på denne tomta det befinner seg, det bygget som Rauma Golfklubb får overta så snart hotellplanene kan realiseres. Les mer om "Mannen" og midlertidig byggeforbud i Åndalsnes avis

Agenda, sakliste, tegninger, foto og foreløpig situasjonsplan framlagt for ekstraordinært årsmøte 1/9-09 finner du her. Opprinnelig bygg er fra 1993, mens et tilbygg på ca. 14 m2 (kontor) er fra 2004.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline